Folkehuset Absalon

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Event Series Event Series: Baby rhythmics 7-10 months
Tuesday 05 Mar 2024

Baby rhythmics 7-10 months

11:30 - 12:15 Klubben 1. sal 50 kr

This event is in Danish but everyone is welcome. 

♥ Velkommen til Babyrytmik hver tirsdag i Absalon ♥

Det bedste, en baby ved, er lyden af dens forældres stemmer. Især når de synger. Til babyrytmik skal vi gøre netop det. Vi synger sange vi kender, lærer nye, lytter, spiller og bevæger os med børnene i et trygt og hyggeligt miljø.

Kl. 10.30-11.15 for 4-7 måneder (køb billet)
Kl. 11.30-12.15 for 7-10 måneder (køb billet nederst på siden)
Kl. 12.30-13.15 for 10-13 måneder (køb billet)

Aldersinddelingen er vejledende, og sover dit barn eller er der fyldt på det hold, der passer til barnet, er I velkommen til at deltage på et af de andre

Om vores underviser Johanna:

Johanna er professionel og udøvende musiker med rødder i folkemusikken og har +7 års erfaring i arbejdet med musik og børn. Johanna har fokus på at skabe et inkluderende og trygt miljø for alle slags familier og med plads til at følge barnets behov. “Jeg elsker at synge, og forhåbentlig kan jeg støtte børnenes nære relationer til at synge endnu mere med deres børn.” 

Vi glæder os til at synge og danse med jer ♥


 

PRAKTISK INFO

OBS! Det er ikke muligt at parkere barnevogne indendørs i Absalon. Indgangen skal holdes fri af hensyn til brandsikkerhed og der kan ikke holde vogne i salen.

Pris: 50 kr. pr. voksen
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.

Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Tag gerne et lille tæppe eller underlag med som dit barn kan ligge på.

Kom i god tid, vi starter til tiden.