Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Ofte stillede spørgsmål

Vi refunderer og ændrer ikke billetter. Bliver du forhindret i at deltage, kan du prøve at komme af med din billet på begivenhedssiderne på Facebook.
Du kan læse mere i vores handelbetingelser.

Din billet bliver sendt på mail efter købet er gennemført og igen dagen før arrangementet. Har du ikke modtaget din billet, eller har du andre tekniske problemer med billetkøb, så kontakt Ticketbutler på tlf. 89 80 12 80.

Vi har ingen ventelister ved udsolgte events, men du kan prøve at eftersøge en billet på eventsiderne på Facebook. Køber du en billet, af en du ikke kender, er det en god ide at mødes og handle kontant eller at bruge et dansk betalingssystem fx mobilepay. Absalon tager ikke ansvar for handlede billetter.

Du kan ikke reservere bord i Absalon. Til fællesspisning kan du købe billetter på forhånd online. I kan også prøve lykken i døren kl. 17. Vi laver ikke en bordplan, men placerer folk ved bordene i takt med at de ankommer. Læs mere om spisning i Absalon her.

Det er du velkommen til, men du kan ikke leje Absalon til private arrangementer eller bestille særlig mad og drikke. Læs mere under info.

Kig forbi og snak med os i baren. Vi har en glemmekasse, hvor vi gemmer sager i 14 dage. Læs mere under info.

Nej. Kig forbi i stedet eller send en mail på info@absaloncph.dkLæs mere under kontakt.

Nej. Lad madpakken blive i lommen, og køb mad og drikke i baren. Du kan læse mere under mad.

Du kan købe brød, boller, kager, kaffe og drinks to go. Vi laver ikke frokost og fællesspisning som take away. 

Vi får mange mails og læser dem alle sammen. Har du noget, der haster, så skriv igen og ryk for svar.

Vi kan ikke love vegansk mad eller mad uden allergener. Hvis du skriver i god tid, kan vi fortælle, hvad der er i maden.
Har du alvorlig fødevareallergi, er det ikke en god ide at spise i Absalon. Vi laver mad i et lille køkken, der også huser et bageri. Vi kan ikke garantere mad uden spor af allergener.

Vi sætter billetter til salg for en måned og du kan købe billetter til løbende og næste måned. Find billetter her.

Vil du gerne arbejde i Absalon, så send os en hilsen på job@absaloncph.dk.