Folkehuset Absalon

Praktisk info

Reservationer

Du kan ikke reservere pladser i Absalon. Bare kom og find en plads i salen eller på balkonen.

Køb billet til fællesspisning online indtil kl. 16 på dagen eller prøv lykken i døren kl. 17. Læs mere om maden i Absalon her

Skal I spise med til fællesspisning, så kom senest kl. 17:45. Så kan alle komme på plads ved bordene, inden maden er klar kl. 18.

Private fester og fødselsdage

Det er ikke muligt at leje Absalon til private arrangementer, at reservere borde eller bestille særlig mad og drikke. Du må ikke spise medbragt kage, mad eller drikke i Absalon.

Har du spørgsmål til allergener i maden, så send os en mail på info@absaloncph.dk i god tid.

Garderobe og glemte sager

Du kan hænge dit overtøj i kælderen på eget ansvar. Når vi holder fest, har vi ofte en bemandet garderobe. 

Har du glemt eller mistet noget i Absalon, så kig forbi og snak os i baren. Vi gemmer glemte sager i ca. 2 uger. Derefter donerer vi dem til genbrug.

Gavekort

Du kan give Absalon som gave. Vælg et beløb, bestil online og så har du det i indbakken. Gavekortet kan bruges til alle events i  Absalon. Køb gavekort her.

Baren sælger Absalon-tasker, bordtennisbat og kopper til 50 kr. ‘Bogen om Absalon’ kan købes på dansk og engelsk til 100 kr. Vi sender den gerne til dig. Skriv på info@absaloncph.dk.

Adgang med kørestol

Du kan komme med elevator fra gadeplan til salen, baren, balkonen og handicaptoilettet i kælderen. Gæster i kørestol, kan uden problemer deltage i events i Salen og Klubben.

Der er ikke elevator op til Tårnværelset og Børnehaven, som ligger på 3. sal.

Små gæster

Vi har to pusleborde i Absalon. Et på toilettet i kælderen. Det andet på handicaptoilettet, som du finder ved at tage elevatoren ned fra Salen.

Barnevogne og klapvogne skal parkeres udenfor. Indgangen er en brandvej og skal holdes fri.

Spiser dit barn mad, kan det købes i baren. Vi har boller, æg, yoghurt, suppe og mange andre gode ting. Du må ikke medbringe egen mad i Absalon.

Børn under 3 år spiser gratis med til fællesspisning, men husk at bestille en børnebillet til dem.