Ugens menu
Mandag
27. NOVEMBER
Chili sin carne med blomkål, gulerod & bønner
Ris med purløg & korianderchili med jalapenos
Brød & grøn fraiche med avokado
Onsdag
29. NOVEMBER
Kartofler & tomater i fad med feta, spidskommen & persille
Belugalinsesalat med kål & appelsin
Brød & persillefraiche

Tirsdag
28. NOVEMBER
Grøn perlebygotto med porre, forårsløg & dild
Bønnesalat med solsikkekerner
Brød & persillefraiche
Torsdag
30. NOVEMBER
Karrykål med grønne linser & gulerødder
Karryris & agurkesalsa med grøn peberfrugt, radiser & purløg
Brød & ærtefraiche med mynte
Dessert: Æblesandkage med mandler, kanel & vaniljefraiche
Lørdag
2. DECEMBER / Julefrokost
Lakserillette eller svamperillette med kapers, dild & hjertesalat / Brød & purløgssmør
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler eller Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler
Ris a la mande med blomme-amarenakompot

Fredag
1. DECEMBER / Julefrokost
Lakserillette eller svamperillette med kapers, dild & hjertesalat / Brød & purløgssmør
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler eller Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler
Ris a la mande med blomme-amarenakompot
Søndag
3. DECEMBER
Rustik gulerodssuppe med kikærter & kål
Persillesalsa med mandler, rødløg & kapers
Brød & rygeostcreme med purløg
Ugens menu
Mandag
27. NOVEMBER
Chili sin carne med blomkål, gulerod & bønner
Ris med purløg & korianderchili med jalapenos
Brød & grøn fraiche med avokado
Tirsdag
28. NOVEMBER
Grøn perlebygotto med porre, forårsløg & dild
Bønnesalat med solsikkekerner
Brød & persillefraiche
Onsdag
29. NOVEMBER
Kartofler & tomater i fad med feta, spidskommen & persille
Belugalinsesalat med kål & appelsin
Brød & persillefraiche
Torsdag
30. NOVEMBER
Karrykål med grønne linser & gulerødder
Karryris & agurkesalsa med grøn peberfrugt, radiser & purløg
Brød & ærtefraiche med mynte
Dessert: Æblesandkage med mandler, kanel & vaniljefraiche
Fredag
1. DECEMBER / Julefrokost
Lakserillette eller svamperillette med kapers, dild & hjertesalat / Brød & purløgssmør
Andelår eller langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, sauce & franske kartofler
Ris a la mande med blomme-amarenakompot
Lørdag
2. DECEMBER / Julefrokost
Lakserillette eller svamperillette med kapers, dild & hjertesalat / Brød & purløgssmør
Andelår eller langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, sauce & franske kartofler
Ris a la mande med blomme-amarenakompot
Søndag
3. DECEMBER
Rustik gulerodssuppe med kikærter & kål
Persillesalsa med mandler, rødløg & kapers
Brød & rygeostcreme med purløg
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 50 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 50 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
