Ugens menu
Mandag
6. JANUAR
Æggekage med kartofler, grønkål, rucola & feta
Perlebyg med syltede løg & dild
Brød & persille-hvidløgsfraiche
Onsdag
8. JANUAR
Aubergine med miso-tahin dressing, forårsløg & sesam
Bulgur salat med blomkål, soltørret tomat & mynte
Brød & persilleaioli
Tirsdag
7. JANUAR
Tom kha-suppe med svampe & forårsløg
Tilbehør: nudler, kål, bønnespirer, edamamebønner & urter
Brød & misosmør
Torsdag
9. JANUAR
Dhal med røde linser, stegt selleri, græskarkerner & frisk spinat
Spidskål med lime, ristet kokos & koriander
Brød & persilleaioli
Dessert: Blomme-æble kompot med knas & ymer
Lørdag
11. JANUAR
Oksestew med rødbeder, selleri & rødvin
Vegetar: Stew med rødbeder, selleri & rødvin
Kartoffelmos med citronskal, hvidløg & persille
Hvidløgsbrød & pisket purløgssmør
Dessert: Blomme-æblekompot med knas & ymer
Fredag
10. JANUAR
Oksestew med rødbeder, selleri & rødvin
Vegetar: Stew med rødbeder, selleri & rødvin
Kartoffelmos med citronskal, hvidløg & persille
Hvidløgsbrød & pisket purløgssmør
Dessert: Blomme-æblekompot med knas & ymer
Søndag
12. JANUAR
Lasagne med spinat, svampe & ost
Grøn salat med gulerødder, ristede solsikkekerner & sennepsdressing
Brød & flødeostecreme med urter
Ugens menu
Mandag
6. JANUAR
Æggekage med kartofler, grønkål, rucola & feta
Perlebyg med syltede løg & dild
Brød & persille-hvidløgsfraiche
Tirsdag
7. JANUAR
Tom kha-suppe med svampe & forårsløg
Tilbehør: Nudler, kål, bønnespirer, edamamebønner & urter
Brød & misosmør
Onsdag
8. JANUAR
Aubergine med miso-tahin dressing, forårsløg & sesam
Bulgur salat med blomkål, soltørret tomat & mynte
Brød & persilleaioli
Torsdag
9. JANUAR
Dhal med røde linser, stegt selleri, græskarkerner & frisk spinat
Spidskål med lime, ristet kokos & koriander
Brød & persilleaioli
Dessert: Blomme-æble kompot med knas & ymer
Fredag
10. JANUAR
Oksestew med rødbeder, selleri & rødvin
Vegetar: Rødbedestew med rødbeder, selleri & rødvin
Kartoffelmos med citronskal, hvidløg & persille
Hvidløgsbrød & pisket purløgssmør
Dessert: Blomme-æblekompot med knas & ymer
Lørdag
11. JANUAR
Oksestew med rødbeder, selleri & rødvin
Vegetar: Rødbedestew med rødbeder, selleri & rødvin
Kartoffelmos med citronskal, hvidløg & persille
Hvidløgsbrød & pisket purløgssmør
Dessert: Blomme-æblekompot med knas & ymer
Søndag
12. JANUAR
Lasagne med spinat, svampe & ost
Grøn salat med gulerødder, ristede solsikkekerner & sennepsdressing
Brød & flødeostecreme med urter
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.