Ugens menu
Mandag
25. SEPTEMBER
Grøn karry med aubergine, portobello, løg & ærter
Kokosris & salater med tahin-misodressing
Brød & tomatsmør
Onsdag
27. SEPTEMBER
Grøntsager i paprikasauce med løg, hvidløg & basilikum
Ristede kartofler & hjertesalat med tomatdressing
Brød & smør

Tirsdag
26. SEPTEMBER
Svampebygotto med persille-dildsauce
Bønnesalat med urter & spinat
Brød & grøn ricottacreme
Torsdag
28. SEPTEMBER
Karrykål med hakket oksekød eller linser & gulerødder
Karryris, spinatsalat, spicy peberfrugtdip & brød
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble
Lørdag
30. SEPTEMBER
Rødbedestew med oksespidsbryst eller knoldselleri, gulerødder & gremolata
Knuste kartofler & bønnesalat med soltørrede tomater & persille
Brød & grøn fraiche
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble

Fredag
29. SEPTEMBER
Rødbedestew med oksespidsbryst eller knoldselleri, gulerødder & gremolata
Knuste kartofler & bønnesalat med soltørrede tomater & persille
Brød & grøn fraiche
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble
Søndag
1. OKTOBER
Chili med blomkål, aubergine & bønner
Ris, revet ost, chilisauce & koriander
Brød & grøn fraiche med avocado
Ugens menu
Mandag
25. SEPTEMBER
Grøn karry med aubergine, portobello, løg & ærter
Kokosris & salater med tahin-misodressing
Brød & tomatsmør
Tirsdag
26. SEPTEMBER
Svampebygotto med persille-dildsauce
Bønnesalat med urter & spinat
Brød & grøn ricottacreme
Onsdag
27. SEPTEMBER
Grøntsager i paprikasauce med løg, hvidløg & basilikum
Ristede kartofler & hjertesalat med tomatdressing
Brød & smør
Torsdag
28. SEPTEMBER
Karrykål med hakket oksekød eller linser & gulerødder
Karryris, spinatsalat, spicy peberfrugtdip & brød
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble
Fredag
29. SEPTEMBER
Rødbedestew med oksespidsbryst eller knoldselleri, gulerødder & gremolata
Knuste kartofler & bønnesalat med soltørrede tomater & persille. Brød & grøn fraiche
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble
Lørdag
30. SEPTEMBER
Rødbedestew med oksespidsbryst eller knoldselleri, gulerødder & gremolata
Knuste kartofler & bønnesalat med soltørrede tomater & persille. Brød & grøn fraiche
Dessert: Blommekompot med marsala, flødeskum & karamelliseret hvid chokolade-crumble
Søndag
1. OKTOBER
Chili med blomkål, aubergine & bønner
Ris, revet ost, chilisauce & koriander
Brød & grøn fraiche med avocado
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 50 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 50 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
