Ugens menu
Mandag
21. OKTOBER
Bkeila – kartoffel & butterbean gryde med spinat & citron
Kålsalat med persilledressing
Brød & olivenpesto
Onsdag
23. OKTOBER
Bagte rødbeder & gulerødder med ricottacreme & hasselnødder
Spinatsalat med grønne linser & sennepsvinaigrette
Brød & hvidløgssmør med urter
Tirsdag
22. OKTOBER
Grøn karry med aubergine, portobello, løg & ærter
Kokosris & salater med tahin-misodressing
Brød & tomat-chilismør
Torsdag
24. OKTOBER
Fællesspisning med Pastaens Italien. Gæstekok David Fischer.
Lørdag
26. OKTOBER
Ananas-bbq kylling & løg
Vegetar: Ananas-bbq selleri & løg
Ovnstegte kartofler & grøn salat med bønner & sesam
Brød & tomat-peberfrugtdip
Dessert: Æble-blomme kompot med pisket fraiche & kagecrumble
Fredag
25. OKTOBER
Ananas-bbq kylling & løg
Vegetar: Ananas-bbq selleri & løg
Ovnstegte kartofler & grøn salat med bønner & sesam
Brød & tomat-peberfrugtdip
Dessert: Æble-blomme kompot med pisket fraiche & kagecrumble
Søndag
27. OKTOBER
Aubergine med miso-tahin dressing, sesam & forårsløg
Grøn salat med belugalinser & ingefær vinaigrette
Brød & misosmør
Ugens menu
Mandag
21. OKTOBER
Bkeila – kartoffel & butterbean gryde med spinat & citron
Kålsalat med persilledressing
Brød & olivenpesto
Tirsdag
22. OKTOBER
Grøn karry med aubergine, portobello, løg & ærter
Kokosris & salater med tahin-misodressing
Brød & tomat-chilismør
Onsdag
23. OKTOBER
Bagte rødbeder & gulerødder med ricottacreme & hasselnødder
Spinatsalat med grønne linser & sennepsvinaigrette
Brød & hvidløgssmør med urter
Torsdag
24. OKTOBER
Fællesspisning med Pastaens Italien.
Gæstekok David Fischer.
Fredag
25. OKTOBER
Ananas-bbq kylling & løg
Vegetar: Ananas-bbq selleri & løg
Ovnstegte kartofler & grøn salat med bønner & sesam
Brød & tomat-peberfrugtdip
Dessert: Æble-blomme kompot med pisket fraiche & kagecrumble
Lørdag
26. OKTOBER
Ananas-bbq kylling & løg
Vegetar: Ananas-bbq selleri & løg
Ovnstegte kartofler & grøn salat med bønner & sesam
Brød & tomat-peberfrugtdip
Dessert: Æble-blomme kompot med pisket fraiche & kagecrumble
Søndag
27. OKTOBER
Aubergine med miso-tahin dressing, sesam & forårsløg
Grøn salat med belugalinser & ingefær vinaigrette
Brød & misosmør
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.