Ugens menu
Mandag
9. DECEMBER
Sur sød sauce med squash, gulerødder, portobello & peberfrugt.
Ris med basilikum & råkost med koriander.
Brød & hvidløgsostecreme.
Onsdag
11. DECEMBER
Tomater, løg, kål og gulerødder med raz el hanut & hvidløg.
Kartofler med purløgspesto & spinat.
Brød & grøn bønnecreme.
Tirsdag
10. DECEMBER
Spinat gryde med feta & karry.
Ris & kål med persille & sesam.
Karrybrød & grøn bønnecreme.
Torsdag
12. DECEMBER
Kartoffel stew med grøntsager & persille gremolata.
Cous cous med urter & appelsin.
Brød med kerner & yoghurt med løg & dild.
Dessert: Ris a la mande med solbærkompot.
Lørdag
14. DECEMBER // JULEFROKOST
Forret: Lakse rillette med agurk, rødløg, kapers & dild. Vegetar: Svampe-mousse med syltede svampe, kapers & dild. Hertil Brød.
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler & brun sauce. Vegetar: Græskar med julesoyaglaze, rødkål, kartofler & urte sauce.
Dessert: Ris a la mande med blomme-amarenakompot.
Fredag
13. DECEMBER // JULEFROKOST
Forret: Lakse rillette med agurk, rødløg, kapers & dild. Vegetar: Svampe-mousse med syltede svampe, kapers & dild. Hertil Brød.
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler & brun sauce. Vegetar: Græskar med julesoyaglaze, rødkål, kartofler & urte sauce.
Dessert: Ris a la mande med blomme-amarenakompot.
Søndag
15. DECEMBER
Aubergine hot pot med kikærter & koriander.
Ris med purløgsolie & friske urter.
Brød & yoghurt med rødløg & spidskommen.
Ugens menu
Mandag
9. DECEMBER
Sur sød sauce med squash, gulerødder, portobello & peberfrugt.
Ris med basilikum & råkost med koriander.
Brød & hvidløgsostecreme.
Tirsdag
10. DECEMBER
Spinat gryde med feta & karry.
Ris & kål med persille & sesam.
Karrybrød & grøn bønnecreme.
Onsdag
11. DECEMBER
Tomater, løg, kål og gulerødder med raz el hanut & hvidløg.
Kartofler med purløgspesto & spinat.
Brød & grøn bønnecreme.
Torsdag
12. DECEMBER
Kartoffel stew med grøntsager & persille gremolata.
Cous cous med urter & appelsin.
Brød med kerner & yoghurt med løg & dild.
Dessert: Ris a la mande med solbærkompot.
Fredag
13. DECEMBER // JULEFROKOST
Forret: Lakse rillette med agurk, rødløg, kapers & dild. Vegetar: Svampe-mousse med syltede svampe, kapers & dild. Hertil Brød.
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler & brun sauce. Vegetar: Græskar med julesoyaglaze, rødkål, kartofler & urte sauce.
Dessert: Ris a la mande med blomme-amarenakompot.
Lørdag
14. DECEMBER / JULEFROKOST
Forret: Lakse rillette med agurk, rødløg, kapers & dild. Vegetar: Svampe-mousse med syltede svampe, kapers & dild. Hertil Brød.
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler & brun sauce. Vegetar: Græskar med julesoyaglaze, rødkål, kartofler & urte sauce.
Dessert: Ris a la mande med blomme-amarenakompot.
Søndag
15. DECEMBER
Aubergine hot pot med kikærter & koriander.
Ris med purløgsolie & friske urter.
Brød & yoghurt med rødløg & spidskommen.
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.