Ugens menu
Mandag
30. JANUAR
Rustik gulerodssuppe med kikærter & kål
Persillesalsa med mandler & kapers
Brød & rygeostcreme med purløg
Onsdag
Chili sin carne med blomkål, grøntsager & bønner
Ris, guacamole & korianderkål
Hvidløgsbrød & spicy peberfrugt-tomatdip

Tirsdag
31. JANUAR
Rødbeder med rystesolbær & gedeost
Grønne salater med ristede kerner
Brød & artiskokcreme med flødeost
Torsdag
2. FEBRUAR
Broccoli med vadouvan krydderi & hvidløg
Bagte gulerødder med karry & grønkål
Tomat-chilibrød & persille-limedip
Lørdag
4. FEBRUAR
Oksestew med selleri & raz el hanout eller løgstew med gulerødder & selleri
Hvidløgskartofler & grønkålssalat med pære, edamame bønner, mandler & citron
Brød & porresmør
Dessert: Passionsfrugt mousse med hindbær sauce & mørk chokolade

Fredag
3. FEBRUAR
Oksestew med selleri & raz el hanout eller løgstew med gulerødder & selleri
Hvidløgskartofler & grønkålssalat med pære, edamame bønner, mandler & citron
Brød & porresmør
Dessert: Passionsfrugt mousse med hindbær sauce & mørk chokolade
Søndag
Sunday Roast med kalkun eller butternut med tomatrub
Kartoffelsalat med rødløg, soltørrede tomater, oliven & feta
Brød & persillefraiche
Ugens menu
Mandag
30. JANUAR
Rustik gulerodssuppe med kikærter & kål
Persillesalsa med mandler & kapers
Brød & rygeostcreme med purløg
Tirsdag
31. JANUAR
Rødbeder med rystesolbær & gedeost
Grønne salater med ristede kerner
Brød & artiskokcreme med flødeost
Onsdag
Chili sin carne med blomkål, grøntsager & bønner
Ris, guacamole & korianderkål
Hvidløgsbrød & spicy peberfrugt-tomatdip
Torsdag
2. FEBRUAR
Broccoli med vadouvan krydderi & hvidløg
Bagte gulerødder med karry & grønkål
Tomat-chilibrød & persille-limedip
Fredag
3. FEBRUAR
Oksestew med selleri & raz el hanout eller løgstew med gulerødder & selleri
Hvidløgskartofler & grønkålssalat med pære, edamame bønner, mandler & citron
Brød & porresmør
Dessert: Passionsfrugt mousse med hindbær sauce & mørk chokolade
Lørdag
4. FEBRUAR
Oksestew med selleri & raz el hanout eller løgstew med gulerødder & selleri
Hvidløgskartofler & grønkålssalat med pære, edamame bønner, mandler & citron
Brød & porresmør
Dessert: Passionsfrugt mousse med hindbær sauce & mørk chokolade
Søndag
5. FEBRUAR
Sunday Roast med Kalkun. Vegetar: Butternut med tomatrub
Kartoffelsalat med rødløg, soltørrede tomater, oliven & feta
Brød & Persillefraiche
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 50 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammehængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 50 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
