Ugens menu
Mandag
4. NOVEMBER
Brændende kærlighed med linser & gulerødder
Ris & grønne salater med sød sennepsdressing & ristede solsikkekerner
Syltede rødbeder, persillefraiche & brød
Onsdag
6. NOVEMBER
Byg dine egne tacos med aubergine-bønnesmash
Spidskål med agurk, korianderdressing & granatæble
Dildfraiche & grøn chilisauce
Tirsdag
5. NOVEMBER
Svampebygotto med persille & dild
Fennikelsalat med gulerødder & spinat
Brød & grøn ricotta-creme med parmesan
Torsdag
7. NOVEMBER
Bagt kartoffel med lakserillette eller stegte svampe
Salat med ærter, spinat, belugalinser, rødløg & persilledressing
Brød & aioli
Dessert: Gammeldaws æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Lørdag
9. NOVEMBER
Cajun-kalkun med honning. Vegetar: Cajun-grøntsager
Ris med frisk spinat & tomat-koriander salsa med sorte bønner
Avokadocreme & brød
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Fredag
8. NOVEMBER
Cajun-kalkun med honning. Vegetar: Cajun-grøntsager
Ris med frisk spinat & tomat-koriander salsa med sorte bønner
Avokadocreme & brød
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Søndag
10. NOVEMBER
Tarteletter med svampefrikassé & ærter
Grønne salater med syltede løg & purløgsdressing
Brød & karamelliseret porresmør
Ugens menu
Mandag
4. NOVEMBER
Brændende kærlighed med linser & gulerødder
Ris & grønne salater med sød sennepsdressing & ristede solsikkekerner
Syltede rødbeder, persillefraiche & brød
Tirsdag
5. NOVEMBER
Svampebygotto med persille & dild
Fennikelsalat med gulerødder & spinat
Brød & grøn ricotta-creme med parmesan
Onsdag
6. NOVEMBER
Byg dine egne tacos med aubergine-bønnesmash
Spidskål med agurk, korianderdressing & granatæble
Dildfraiche & grøn chilisauce
Torsdag
7. NOVEMBER
Bagt kartoffel med lakserillette eller stegte svampe
Salat med ærter, spinat, belugalinser, rødløg & persilledressing
Brød & aioli
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Fredag
8. NOVEMBER
Cajun-kalkun med honning Vegetar: Cajun-grøntsager
Ris med frisk spinat & tomat-koriander salsa med sorte bønner
Avokadocreme & brød
Dessert: Gammeldaws æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Lørdag
9. NOVEMBER
Cajun-kalkun med honning Vegetar: Cajun-grøntsager
Ris med frisk spinat & tomat-koriander salsa med sorte bønner
Avokadocreme & brød
Dessert: Gammeldaws æblekage med flødeskum, rasp & makroner
Søndag
10. NOVEMBER
Tarteletter med svampefrikassé & ærter
Grønne salater med syltede løg & purløgsdressing
Brød & karamelliseret porresmør
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.