Ugens menu
Mandag
22. JULI
Stegte tomater & peberfrugter med kikærter, raz el hanout & feta
Nye kartofler med spinat & ristede mandler
Brød & hummus
Onsdag
24. JULI
Gulerødder & sommerspidskål
Salsa salat med belugalinser, knoldselleri, karamelliseret løg, valnødder & persille
Brød & bønnecreme med persille
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/mad-ikon-1-721x1024.jpg)
Tirsdag
23. JULI
Tomatsuppe med røde linser & kokosmælk
Broccoli & nye kartofler med tahindressing
Brød & misosmør
Torsdag
25. JULI
Kartofler med varmrøget laks, agurk & purløg
Linsesalat med forårsløg
Brød & dildfraiche
Vegetar: Kartofler med agurk, ærter & purløg
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
Lørdag
27. JULI
Kylling med løg & gulerødder i peanutsauce
Tomat-ris, frisk tomatsalsa med rødløg & grøn chili
Brød & koriandersmør med lime
Vegetar: Spidskål & gulerødder med peanutsauce
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/mad-ikon-2-869x1024.jpg)
Fredag
26. JULI
Kylling med løg & gulerødder i peanutsauce
Tomat-ris, frisk tomatsalsa med rødløg & grøn chili
Brød & koriandersmør med lime
Vegetar: Spidskål & gulerødder med peanutsauce
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
Søndag
28. JULI
Kikærtegryde med karry & spinat
Grøn ris med urter & syltede rødløg
Brød & korianderyoghurt med spidskommen
Ugens menu
Mandag
22. JULI
Stegte tomater & peberfrugter med kikærter, raz el hanout & feta
Nye kartofler med spinat & ristede mandler
Brød & hummus
Tirsdag
23. JULI
Tomatsuppe med røde linser & kokosmælk
Broccoli & nye kartofler med tahindressing
Brød & misosmør
Onsdag
24. JULI
Gulerødder & sommerspidskål
Salsa salat med belugalinser, knoldselleri, karamelliseret løg, valnødder & persille
Brød & bønnecreme med persille
Torsdag
25. JULI
Kartofler med varmrøget laks, agurk & purløg
Linsesalat med forårsløg
Brød & dildfraiche
Vegetar: Kartofler med agurk, ærter & purløg
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
Fredag
26. JULI
Kartofler med varmrøget laks, agurk & purløg
Linsesalat med forårsløg
Brød & dildfraiche
Vegetar: Kartofler med agurk, ærter & purløg
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
Lørdag
27. JULI
Kylling med løg & gulerødder i peanutsauce
Tomat-ris, frisk tomatsalsa med rødløg & grøn chili
Brød & koriandersmør med lime
Vegetar: Spidskål & gulerødder med peanutsauce
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeflødeskum & knas
Søndag
28. JULI
Kikærtegryde med karry & spinat
Grøn ris med urter & syltede rødløg
Brød & korianderyoghurt med spidskommen
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/spisning_clipoff-e1550578632216-1080x702-1-1024x666.png)
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/mad-siden-01-1024x996.png)
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/mad-siden-01-1024x996.png)
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/spisning_clipoff-e1550578632216-1080x702-1-1024x666.png)
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/spisning_clipoff-e1550578632216-1080x702-1-1024x666.png)
![](https://absaloncph.dk/wp-content/uploads/2022/04/spisning_clipoff-e1550578632216-1080x702-1-1024x666.png)