Ugens menu
Mandag
29. MAJ
Grønne linser med aubergine & tomater
Stegte kartofler med hvidløg & rucola
Brød & purløgscreme med rygeost
Onsdag
31. MAJ
Gulerødder med persille-nøddesalsa & kapers
Rødløg med balsamico & spinatsalat
Brød & persillefraiche med bagt hvidløg

Tirsdag
30. MAJ
Varmrøget laks med ristede kartofler, dild & grillet citron
Agurk med salat & radiser
Brød & persillefraiche med bagt hvidløg
Torsdag
1. JUNI
Puttanesca-lasagne med oliven & ricotta
Grønne salater med ristede græskarkerner
Brød & grøn pesto
Dessert: Gulerodskage med valnødder & flødeost
Lørdag
3. JUNI
Soyabraiseret oksespidsbryst eller soyabraiserede gulerødder med ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtcreme
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble

Fredag
2. JUNI
Soyabraiseret oksespidsbryst eller soyabraiserede gulerødder med ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtcreme
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Søndag
4. JUNI
Ristaffel med aubergine i gul karry & persilleris
Toppings: Ananas, peanuts, sommerspidskål & agurk med koriander
Brød & purløgsfraiche
Ugens menu
Mandag
29. MAJ
Grønne linser med aubergine & tomater
Stegte kartofler med hvidløg & rucola
Brød & purløgscreme med rygeost
Tirsdag
30. MAJ
Varmrøget laks med ristede kartofler, dild & grillet citron
Agurk med salat & radiser
Brød & persillefraiche med bagt hvidløg
Onsdag
31. MAJ
Gulerødder med persille-nøddesalsa & kapers
Rødløg med balsamico & spinatsalat
Brød & persillefraiche med bagt hvidløg
Torsdag
1. JUNI
Puttanesca-lasagne med oliven & ricotta
Grønne salater med ristede græskarkerner
Brød & grøn pesto
Dessert: Gulerodskage med valnødder & flødeost
Fredag
2. JUNI
Soyabraiseret oksespidsbryst eller soyabraiserede gulerødder med ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtcreme
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Lørdag
3. JUNI
Soyabraiseret oksespidsbryst eller soyabraiserede gulerødder med ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtcreme
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Søndag
4. JUNI
Ristaffel med aubergine i gul karry & persilleris
Toppings: Ananas, peanuts, sommerspidskål & agurk med koriander
Brød & purløgsfraiche
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 50 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Fra 1.april får vi også dessert på torsdage, og det koster 100 kr. at spise med. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammehængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 50 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
