Ugens menu
Mandag
20. MARTS
Ovnbagt fennikel & gulerødder med persille-citronsauce
Grønne salater med radiser, syltede rødløg & ærtedressing
Brød & rosmarinsmør
Onsdag
22. MARTS
Bagte rødbeder & blomkål med feta-tahinsauce
Perlebyg med gurkemeje, babyspinat & soltørrede tomater
Brød & rødbedehummus

Tirsdag
21. MARTS
Svampesuppe med hvidvin, fløde & grønkålsgremolata
Ostebrød med bagte tomater & ricottacreme
Torsdag
23. MARTS
Aubergine med ingefær, soya, chili & sesamolie
Ris med forårsløg, broccoli & sesam
Brød & urtedip
Lørdag
25. MARTS
Paella Cósmica laver paella til os. Læs mere HER

Fredag
24. MARTS
Sprængt oksespidsbryst med rosmarin eller balsamicostegte gulerødder & rødløg
Gnocchi med smør, broccoli & persille
Brød & urtedip
Dessert: Rabarbertærte med kokos & vaniljefraiche
Søndag
26. MARTS
Tortilla med kartofler, rucola & gedeost
Karamelliserede jordskokker, bagte tomater, rødløg & persille
Brød & grøn aioli
Ugens menu
Mandag
20. MARTS
Ovnbagt fennikel & gulerødder med persille-citronsauce
Grønne salater med radiser, syltede rødløg & ærtedressing
Brød & rosmarinsmør
Tirsdag
21. MARTS
Svampesuppe med hvidvin, fløde & grønkålsgremolata
Ostebrød med bagte tomater & ricottacreme
Onsdag
22. MARTS
Bagte rødbeder & blomkål med feta-tahinsauce
Perlebyg med gurkemeje, babyspinat & soltørrede tomater
Brød & rødbedehummus
Torsdag
23. MARTS
Aubergine med ingefær, soya, chili & sesamolie
Ris med forårsløg, broccoli & sesam
Brød & urtedip
Fredag
24. MARTS
Sprængt oksespidsbryst med rosmarin eller balsamicostegte gulerødder & rødløg
Gnocchi med smør, broccoli & persille
Brød & urtedip
Dessert: Rabarbertærte med kokos & vaniljefraiche
Lørdag
25. MARTS
Paella Cósmica laver paella til os. Læs mere HER
Søndag
26. MARTS
Tortilla med kartofler, rucola & gedeost
Karamelliserede jordskokker, bagte tomater, rødløg & persille
Brød & grøn aioli
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 50 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Fra 1.april får vi også dessert på torsdage, og det koster 100 kr. at spise med. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammehængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 50 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
