Ugens menu
Mandag
3. FEBRUAR
Gryderet
med kartofler, raz el hanout, løg & selleri
Sprøde salater med grønkål & soltørrede tomater
Yoghurt med agurk & brød
Onsdag
5. FEBRUAR
Gul karry med zucchini, løg & svampe
Ris & bønnespiresalat med misodressing
Brød & rød bønnecreme

Tirsdag
4. FEBRUAR
Sur-sødsauce med grøntsager
Gule ris & salat med bønner & ærter
Brød & koriandersmør
Torsdag
6. JANUAR
Rødbedesuppe med selleri & peberrodfraiche
Grøn perlebyg med urter
Maltbrød & tomatsmør
Dessert: Krydderkage med pisket appelsin & ingefærsmør
Lørdag
8. FEBRUAR
Oksestew med gulerødder, selleri, svampe & forårsløg
Kogte kartofler & broccoli på fetacreme med kapers & dild
Tomatbrød & tomatsmør
Dessert: Æblekompot med vaniljefraiche & nøddecrumble

Fredag
7. JANUAR
Oksestew med gulerødder, selleri, svampe & forårsløg
Kogte kartofler & broccoli på fetacreme med kapers & dild
Tomatbrød & tomatsmør
Dessert: Æblekompot med vaniljefraiche & nøddecrumble
Søndag
9. FEBRUAR
Stegte gulerødder & løg med koriander pesto & frisk spinat
Ris med mandler & karryolie
Brød & persillehummus
Ugens menu
Mandag
3. FEBRUAR
Gryderet med kartofler, raz el hanout, løg & selleri
Sprøde salater med grønkål & soltørrede tomater
Yoghurt med agurk & brød
Tirsdag
4. FEBRUAR
Sur-sødsauce med grøntsager
Gule ris & salat med bønner & ærter
Brød & koriandersmør
Onsdag
5. FEBRUAR
Gul karry med zucchini, løg & svampe
Ris & bønnespiresalat med misodressing
Brød & rød bønnecreme
Torsdag
6. FEBRUAR
Rødbedesuppe med selleri & peberrodfraiche
Grøn perlebyg med urter
Maltbrød & tomatsmør
Dessert: Krydderkage med pisket appelsin & ingefærsmør
Fredag
7. FEBRUAR
Oksestew med gulerødder, selleri, svampe & forårsløg
Kogte kartofler & broccoli på fetacreme med kapers & dild
Tomatbrød & tomatsmør
Dessert: Æblekompot med vaniljefraiche & nøddecrumble
Lørdag
8. FEBRUAR
Oksestew med gulerødder, selleri, svampe & forårsløg
Kogte kartofler & broccoli på fetacreme med kapers & dild
Tomatbrød & tomatsmør
Dessert: Æblekompot med vaniljefraiche & nøddecrumble
Søndag
9. FEBRUAR
Stegte gulerødder & løg med koriander pesto & frisk spinat
Ris med mandler & karryolie
Brød & persillehummus
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
