Ugens menu
Mandag
7. JULI
Gulerødder med miso-soya sauce & løg kompot
Melonsalat med blomkål, mynte & koriander
Brød & basilikumsmør
Onsdag
9. JULI
Nye kartofler med salsa romesco, løvstikke & løg
Linsesalat med bagte tomater
Urtebrød & hvidløgssmør

Tirsdag
8. JULI
Spinatsauce med feta & spidskommen
Ris & ærtesalat med fennikeldressing
Brød & yoghurt med agurk
Torsdag
10. JULI
Spidskål, blomkål & løg med grøn hollandaise
Grønne salater med perlebyg & ristede græskarkerner
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere
Lørdag
12. JULI
Kylling i karry
Vegetar: Grøntsager i karry
Ris & spidskålsalat med agurk & koriander
Brød & peberfrugt-chili pesto
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere

Fredag
11. JULI
Kylling i karry
Vegetar: Grøntsager i karry
Ris & spidskålsalat med agurk & koriander
Brød & peberfrugt-chili pesto
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere
Søndag
13. JULI
Chili sin carne med aubergine & blomkål
Brød, ris, tzatziki med dild & spicy ananassalsa
Ugens menu
Mandag
7. JULI
Gulerødder med miso-soya sauce & løg kompot
Melonsalat med blomkål, mynte & koriander
Brød & basilikumsmør
Tirsdag
8. JULI
Spinatsauce med feta & spidskommen
Ris & ærtesalat med fennikeldressing
Brød & yoghurt med agurk
Onsdag
9. JULI
Nye kartofler med salsa romesco, løvstikke & løg
Linsesalat med bagte tomater
Urtebrød & hvidløgssmør
Torsdag
10. JULI
Spidskål, blomkål & løg med grøn hollandaise
Grønne salater med perlebyg & ristede græskarkerner
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere
Fredag
11. JULI
Kylling i karry
Vegetar: Grøntsager i karry
Ris & spidskålsalat med agurk & koriander
Brød & peberfrugt-chili pesto
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere
Lørdag
12. JULI
Kylling i karry
Vegetar: Grøntsager i karry
Ris & spidskålsalat med agurk & koriander
Brød & peberfrugt-chili pesto
Dessert: Koldskål med passionsfrugt & kammerjunkere
Søndag
13. JULI
Chili sin carne med aubergine & blomkål
Brød, ris, tzatziki med dild & spicy ananassalsa
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
