Ugens menu
Mandag
17. MARTS
Ovnbagte fennikel & gulerødder med persille-citronsauce
Grønne salater med belugalinser, syltede rødløg & sennepsdressing
Brød & rosmarinsmør
Onsdag
19. MARTS
Bagte rødbeder & blomkål med feta-tahinsauce
Perlebyg med ingefær, babyspinat & soltørrede tomater
Brød & ærtehummus

Tirsdag
18. MARTS
Svampesuppe med hvidvin & fløde
Perlebyg med grønkålsgremolata
Brød & flødeost med urter
Torsdag
20. MARTS
Aubergine med ingefær, soya, chili & sesamolie
Ris med forårsløg, broccoli & sesam
Brød & spicy rød pestocreme
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas
Lørdag
22. MARTS
Oksespidsbryst med rosmarin
Ristede kartofler & gulerødder med persille
Brød & urtedip
Vegetar: Balsamicostegte gulerødder & rødløg
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas

Fredag
21. MARTS
Oksespidsbryst med rosmarin
Ristede kartofler & gulerødder med persille
Brød & urtedip
Vegetar: Balsamicostegte gulerødder & rødløg
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas
Søndag
23. MARTS
Æggekage med kartofler, rucola & feta
Karameliserede løg, bagte tomater, rødløg & persille
Brød & grøn aioli
Ugens menu
Mandag
17. MARTS
Ovnbagte fennikel & gulerødder med persille-citronsauce
Grønne salater med belugalinser, syltede rødløg & sennepsdressing
Brød & rosmarinsmør
Tirsdag
18. MARTS
Svampesuppe med hvidvin & fløde
Perlebyg med grønkålsgremolata
Brød & flødeost med urter
Onsdag
19. MARTS
Bagte rødbeder & blomkål med feta-tahinsauce
Perlebyg med ingefær, babyspinat & soltørrede tomater
Brød & ærtehummus
Torsdag
20. MARTS
Aubergine med ingefær, soya, chili & sesamolie
Ris med forårsløg, broccoli & sesam
Brød & spicy rød pestocreme
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas
Fredag
21. MARTS
Oksespidsbryst med rosmarin
Ristede kartofler & gulerødder med persille
Brød & urtedip
Vegetar: Balsamicostegte gulerødder & rødløg
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas
Lørdag
22. MARTS
Oksespidsbryst med rosmarin
Ristede kartofler & gulerødder med persille
Brød & urtedip
Vegetar: Balsamicostegte gulerødder & rødløg
Dessert: Jordbærgrød med flødeskum & knas
Søndag
23. MARTS
Æggekage med kartofler, rucola & feta
Karameliserede løg, bagte tomater, rødløg & persille
Brød & grøn aioli
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
