Ugens menu
Mandag
7. OKTOBER
Dhal med karamelliseret selleri & koriander
Kålsalat med kokoschips, dild & limevinaigrette
Brød & yoghurt med agurk & purløg
Onsdag
9. OKTOBER
Kartoffelstew med svampe & frisk spinat
Gulerodsråkost med hvidkål & limedressing
Timianbrød & rød pesto
Tirsdag
8. OKTOBER
Melanzane di parmigiano – aubergine med tomatsauce & parmesan
Grøn salat med rucola, grønne linser & oliven
Brød & grøn pesto
Torsdag
10. OKTOBER
Stegte kartofler med spicy salsa romesco & oregano
Belugalinsesalat med karamelliseret løg & ristede valnødder
Brød & bønnecreme med persille
Dessert: Gulerodskage med frosting
Lørdag
12. OKTOBER
Kylling eller rødbeder med svampe, gulerødder & løg
Rodfrugtemos & fennikelsalat med soltørret tomat & rødløg
Brød & persilledip
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum & makroner
Fredag
11. OKTOBER
Kylling eller rødbeder med svampe, gulerødder & løg
Rodfrugtemos & fennikelsalat med soltørret tomat & rødløg
Brød & persilledip
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum & makroner
Søndag
13. OKTOBER
Svampebygotto med purløgsgremolata
Spinatsalat med bønner, rødløg & sennepsdressing
Brød med kerner & dildfraiche
Ugens menu
Mandag
7. OKTOBER
Dhal med karamelliseret selleri & koriander
Kålsalat med kokoschips, dild & limevinaigrette
Brød & yoghurt med agurk & purløg
Tirsdag
8. OKTOBER
Melanzane di parmigiano – aubergine med tomatsauce & parmesan
Grøn salat med rucola, grønne linser & oliven
Brød & grøn pesto
Onsdag
9. OKTOBER
Kartoffelstew med svampe & frisk spinat
Gulerodsråkost med hvidkål & limedressing
Timianbrød & rød pesto
Torsdag
10. OKTOBER
Stegte kartofler med spicy salsa romesco & oregano
Belugalinsesalat med karamelliseret løg & ristede valnødder
Brød & bønnecreme med persille
Dessert: Gulerodskage med frosting
Fredag
11. OKTOBER
Kylling eller rødbeder med svampe, gulerødder & løg
Rodfrugtemos & fennikelsalat med soltørret tomat & rødløg
Brød & persilledip
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum & makroner
Lørdag
12. OKTOBER
Kylling eller rødbeder med svampe, gulerødder & løg
Rodfrugtemos & fennikelsalat med soltørret tomat & rødløg
Brød & persilledip
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum & makroner
Søndag
13. OKTOBER
Svampebygotto med purløgsgremolata
Spinatsalat med bønner, rødløg & sennepsdressing
Brød med kerner & dildfraiche
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.