Ugens menu
Mandag
28. APRIL
Ristede kartofler med varmrøget laks & hollandaise
Salat med radiser, dild & agurker
Brød & smør
Onsdag
30. APRIL
Flødekartofler med ristede svampe & spinat
Grønne salater med ristede græskarkerner
Brød & grøn smørbønnepesto

Tirsdag
29. APRIL
Ristaffel med grøntsagskarry & persilleris
Toppings: ananas, peanuts, blomkålscrudité & agurk med koriander
Brød & korianderfraiche
Torsdag
1. MAJ
Gryderet med aubergine, tomater & kikærter
Stegte kartofler med hvidløg
Brød & purløgscreme med rygeost
Dessert: Rødgrød med vaniljefraiche & havrecrumble
Lørdag
3. MAJ
Kylling med soyaglaze & braiserede tomater. Vegetar: Gulerødder med soyaglaze & braiserede tomater
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtspread
Dessert: Rødgrød med vaniljefraiche & havrecrumble

Fredag
2. MAJ
Kylling med soyaglaze & braiserede tomater. Vegetar: Gulerødder med soyaglaze & braiserede tomater
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtspread
Dessert: Rødgrød med vaniljefraiche & havrecrumble
Søndag
4. MAJ
Bagt knoldselleri med nødder, persille & kapers
Rødløg med balsamico & spinatsalat
Brød & persillefraiche med hvidløg
Ugens menu
Mandag
21. APRIL
Kartoffel-porrekarry med kokosmælk & ingefær
Perlebyg med purløg & rødløg
Brød & flødeost med urter
Tirsdag
22. APRIL
Pasta puttanesca med tomatsauce & oliven
Sort linsesalat med radicchio
Brød & ricotta creme med dild, parmesan & citronskal
Onsdag
23. APRIL
Gulerødder med raz el hanout, harissa & persille
Grøn perlebyg med grønkål, citronskal & bagt hvidløg
Brød & grøn aioli
Torsdag
24. APRIL
Aubergine med misotahindressing, sesam & forårsløg
Gule ris med tomater & blomkål
Brød, dildfraiche & grøn koriander-chilisauce
Dessert: Koldskål med kammerjunks-nøddecrunch
Fredag
25. APRIL
Korma med kylling, kikærter & cashewnødder. Vegetar: Korma med aubergine, kikærter & cashewnødder
Couscoussalat med urter & blegselleri
Brød med kerner & spicy rød pesto
Dessert: Koldskål med kammerjunks-nøddecrunch
Lørdag
26. APRIL
Korma med kylling, kikærter & cashewnødder. Vegetar: Korma med aubergine, kikærter & cashewnødder
Couscoussalat med urter & blegselleri
Brød med kerner & spicy rød pesto
Dessert: Koldskål med kammerjunks-nøddecrunch
Søndag
27. APRIL
Rødbedesuppe med peberrodscreme
Kartofler med radise, rucola & dilddressing
Brød & grøn urtesmør
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
