Ugens menu
Mandag
30. JUNI
Rød karrysauce med aubergine, zucchini & tomater
Ris med frisk koriander
Brød & yoghurt med karry & agurk
Onsdag
2. JULI
Kold ærtesuppe
Agurk, kinakål & vinaigrette
Tomatbrød & rygeostcreme med parmesan & citronskal

Tirsdag
1. JULI
Sesamnudler med grøntsager & æg
Fennikelsalat med koriander & agurk
Brød & spicy tomatdip
Torsdag
3. JULI
Sommerratatouille med courgette, peberfrugt & aubergine
Couscoussalat med basilikum & rucola
Brød & ærtefraiche
Dessert: Jordbærkoldskål med kammerjunkere
Lørdag
5. JULI
Kalkunsteg med hvidløg
Vegetar: Hvidløgsristede grøntsager
Nye kartofler med persille & grønne salater med tomatvinaigrette
Brød & grøn krydderfraiche
Dessert: Frugtsalat med vaniljefraiche

Fredag
4. JULI
Kalkunsteg med hvidløg
Vegetar: Hvidløgsristede grøntsager
Nye kartofler med persille & grønne salater med tomatvinaigrette
Brød & grøn krydderfraiche
Dessert: Frugtsalat med vaniljefraiche
Søndag
6. JULI
Rød daal med sommergrønt
Grønne salater med lime & olivenolie
Brød & mynte-koriander yoghurt
Ugens menu
Mandag
30. JUNI
Rød karrysauce med aubergine, zucchini & tomater
Ris med frisk koriander
Brød & yoghurt med karry & agurk
Tirsdag
1. JULI
Sesamnudler med grøntsager & æg
Fennikelsalat med koriander & agurk
Brød & spicy tomatdip
Onsdag
2. JULI
Kold ærtesuppe
Agurk, kinakål & vinaigrette
Tomatbrød & rygeostcreme med parmesan & citronskal
Torsdag
3. JULI
Sommerratatouille med courgette, peberfrugt & aubergine
Couscoussalat med basilikum & rucola
Brød & ærtefraiche
Dessert: Jordbærkoldskål med kammerjunkere
Fredag
4. JULI
Kalkunsteg med hvidløg
Vegetar: Hvidløgsristede grøntsager
Nye kartofler med persille & grønne salater med tomatvinaigrette
Brød & grøn krydderfraiche
Dessert: Frugtsalat med vaniljefraiche
Lørdag
5. JULI
Kalkunsteg med hvidløg
Vegetar: Hvidløgsristede grøntsager
Nye kartofler med persille & grønne salater med tomatvinaigrette
Brød & grøn krydderfraiche
Dessert: Frugtsalat med vaniljefraiche
Søndag
6. JULI
Rød daal med sommergrønt
Grønne salater med lime & olivenolie
Brød & mynte-koriander yoghurt
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
