Ugens menu
Mandag
19. MAJ
Korma med kartofler, squash & ristede mandler
Couscous med soltørret tomat & råsyltede løg
Brød & urteyoghurt med bagt hvidløg
Onsdag
21. MAJ
Sauce med limeblade, citrongræs, kokosmælk, squash, bønnespirer & portobello
Ris, lyn-kimchi, karrybrød & koriandersmør

Tirsdag
20. MAJ
Gratineret blomkål med flødeost, urter & rasp med kikærteblomkålscreme
Kartofler med blomkålscrudité & grøn salat
Brød & estragonsmør
Torsdag
22. MAJ
Sort bønnesmash og tortillas
Coleslaw med kål & citrus, koriander-chili, fraiche med persille & agurkesalsa
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch
Lørdag
24. MAJ
Kyllingegryde med soltørrede tomater & røget paprika
Flødekartofler & bønnesalat
Brød & salsa verde-flødeost.
Vegetar: Gulerødder med soltørrede tomater & røget paprika
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch

Fredag
23. MAJ
Kyllingegryde med soltørrede tomater & røget paprika
Flødekartofler & bønnesalat
Brød & salsa verde-flødeost.
Vegetar: Gulerødder med soltørrede tomater & røget paprika
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch
Søndag
25. MAJ
Gul gazpacho med persilleolie & ristede mandler
Spinatsalat med belugalinser
Brød & rød peberfrugtdip
Ugens menu
Mandag
19. MAJ
Korma med kartofler, squash & ristede mandler
Couscous med soltørret tomat & råsyltede løg
Brød & urteyoghurt med bagt hvidløg
Tirsdag
20. MAJ
Gratineret blomkål med flødeost, urter & rasp med kikærteblomkålscreme
Kartofler med blomkålscrudité & grøn salat
Brød & estragonsmør
Onsdag
21. MAJ
Sauce med limeblade, citrongræs, kokosmælk, squash, bønnespirer & portobello
Ris, lyn-kimchi, karrybrød & koriandersmør
Torsdag
22. MAJ
Sort bønnesmash og tortillas
Coleslaw med kål & citrus, koriander-chili, fraiche med persille & agurkesalsa
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch
Fredag
23. MAJ
Kyllingegryde med soltørrede tomater & røget paprika
Flødekartofler & bønnesalat
Brød & salsa verde-flødeost.
Vegetar: Gulerødder med soltørrede tomater & røget paprika
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch
Lørdag
24. MAJ
Kyllingegryde med soltørrede tomater & røget paprika
Flødekartofler & bønnesalat
Brød & salsa verde-flødeost.
Vegetar: Gulerødder med soltørrede tomater & røget paprika
Dessert: Rabarber-jordbær kompot med flødeskum & romcrunch
Søndag
25. MAJ
Gul gazpacho med persilleolie & ristede mandler
Spinatsalat med belugalinser
Brød & rød peberfrugtdip
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
