Ugens menu
Mandag
9. SEPTEMBER
Pasta med svampesauce & persillegremolata
Bønnesalat med urter & spinat
Brød & grøn fetacreme
Onsdag
11. SEPTEMBER (Fremtidens arbejde)
Auberginesauce med løg, hvidløg & basilikum
Ristede kartofler & hjertesalat med tomatdressing
Brød & pisket brunet smør
Tirsdag
10. SEPTEMBER
Grøn karry med aubergine, løg & ærter
Ris & salater med misodressing
Brød & chili-tomataioli
Torsdag
12. SEPTEMBER
Karrykål med hakket oksekød & gulerødder
Basmatiris, grøn salat, spicy peberfrugt dip & gurkemejebrød
Vegetar: Karrykål med linser
Dessert: Chiapudding med vandmelon, ananas & mandelcrunch
Lørdag
14. SEPTEMBER
Chili sin carne med aubergine, gulerødder & to slags bønner
Ris med frisk spinat, guacatziki, ananas-korianderchili, brød & hvidløgssmør
Dessert: Chiapudding med vandmelon, ananas & mandelcrunch
Fredag
13. SEPTEMBER (ingen fællesspisning pga. Fyraftensfest)
Chili sin carne med aubergine, gulerødder & to slags bønner
Ris, guacatziki, ananas-korianderchili & nachos
Søndag
15. SEPTEMBER
Linsesuppe med tomat & palmekål
Stegte kartofler med frisk fennikel & purløgscreme
Brød & flødeostecreme med basilikum
Ugens menu
Mandag
9. SEPTEMBER
Pasta med svampesauce & persillegremolata
Bønnesalat med urter & spinat
Brød & grøn fetacreme
Tirsdag
10. SEPTEMBER
Grøn karry med aubergine, løg & ærter
Ris & salater med misodressing
Brød & chili-tomataioli
Onsdag
11. SEPTEMBER (Fremtidens arbejde)
Auberginesauce med løg, hvidløg & basilikum
Ristede kartofler & hjertesalat med tomatdressing
Brød & pisket brunet smør
Torsdag
12. SEPTEMBER
Karrykål med hakket oksekød & gulerødder
Basmatiris, grøn salat, spicy peberfrugt dip & gurkemejebrød
Vegetar: Karrykål med linser
Dessert: Chiapudding med vandmelon, ananas & mandelcrunch
Fredag
13. SEPTEMBER (Fyraftensfest)
Chili sin carne med aubergine, gulerødder & to slags bønner
Ris, guacatziki, ananas-korianderchili & nachos
Lørdag
14. SEPTEMBER
Chili sin carne med aubergine, gulerødder & to slags bønner
Ris med frisk spinat, guacatziki, ananas-korianderchili, brød & hvidløgssmør
Dessert: Chiapudding med vandmelon, ananas & mandelcrunch
Søndag
15. SEPTEMBER
Linsesuppe med tomat & palmekål
Stegte kartofler med frisk fennikel & purløgscreme
Brød & flødeostecreme med basilikum
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.