Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
tirsdag 06 dec 2022

VM 2022: Marokko – Spanien

16:00 - 18:00

Kom og se VM i Absalon!
 

Absalon inviterer til verdens bedste fodbold på storskærm i Salen, så kom og hep med under hele VM. Vi viser virkelig mange kampe. Du kan se hvilke HER.

 

Det er gratis at se VM i Absalon, men da vi ikke har plads til alle på en gang, er det en god ide at reservere pladser på forhånd. Billetter til gruppespillet bliver frigivet d. 26. oktober kl. 10. Billetter til resten af turneringen kommer til salg senere. Følg med HER.

 

Under VM har DR deres VM-studie i Absalon. Vi glæder os til at følge deres dækning på nærmeste hold. Vær opmærksom på, at der kan blive filmet i salen, imens vi ser fodbold. Der er optakt og nedtakt live i salen til de kampe, der bliver vist på DR.

 

Vil du vide mere om hvorfor vi har valgt at vise VM i Absalon, så læs mere HER. Her kan du også se, hvilke andre arrangementer vi har i forbindelse med VM.

 


PRAKTISK INFO

 

– Det er muligt at hente op til 5 gratis billetter pr. ordre.

 

– Alle med billet skal være i Absalon senest 30 minutter før kampstart. Er du ikke dukket op, kan det være, at vi giver din plads til en anden.

 

– DR har VM-studie i Absalon og laver optagelser i forbindelse med mange kampe. Vær opmærksom på, at der kan blive filmet i salen.

 

– Billetten gælder kun til den specifikke kamp. Vil du blive i Absalon efter kampen, så tjek kalenderen. Der kan være et arrangement, som kræver billet.

 

– Du må ikke tage mad og drikke med i Absalon. Baren sælger snacks, mad og drikkevarer.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd.

 

God kamp! ❤