Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: HOUSE FOR ALLE
torsdag 28 mar 2024

HOUSE FOR ALLE

19:45 Klubben 1. sal 900 kr

Vil du gerne lære at danse House eller blive endnu bedre til det? Så har du chancen på vores 12-ugers forløb i Absalon.

Housedance er en dynamisk og rytmisk genre med massere af footwork koordination og body grooves som giver sved på panden og løfter humøret i sammenspil med musikken.

Vi arbejder på at opleve frihed i vores udtryk indenfor et specifikt trinsprog. På holdet vil vi derfor både inkorporere særlige trin, bevægelser og freestyle. Du behøver ikke have erfaring med House eller dans i forvejen. Alle kan være med. 

Housedance kommer fra 80’ernes latin- og afroamerikanske club scene i New York og danses til Deep- & Soulful house musik. Det er en social dans, der er opstået som en bevægelse, hvor kulturer smeltede sammen i fejring af at udtrykke sig frit og kommunikere med andre gennem dans.

Genren inkorporerer teknikker fra Tapdance, Hiphop, Samba, Capoeira, Jazzrock, Disco, Lindyhop, breaking, afrikanske og afrocaribiske danse mm. 

 

Om vores undervisere

Marie Paldrup (She/They)
Marie er bedre kendt som Gumdrop i dansemiljøjet og er autodidakt professionel danser og aspirerende koreograf med speciale i House Dance. Gumdrop har ud over erfaring fra klub scenen i New York også deltaget i Cyphers, battles, forskellige scener og klubber siden hun startede med at danse.

Rosa Maluna
Rosa har danset house i næsten 10 år og undervist i 6 år. Som underviser lægger hun vægt på at lege med opbygningen af trin, rytmer og rummet for at house dansen bliver elevens egen, en måde at udtrykke sig på og noget at have det sjovt med.

Marie Kaae
Marie har danset i over 25 år og er international kendt i genren. Hun har over 20 års erfaring som underviser og arbejder til dagligt som koreograf og danser.

Januar-marts forløbet undervises at Marie Paldrup og Rosa Maluna og April-juni forløbet undervises af Marie Kaae og Rosa Maluna.


 

PRAKTISK INFO

Januar-marts -12 uger: 4/1 – 28/3 (med pause i uge 7 – d. 15/2). Undervises af Marie Paldrup / Rosa Maluna. (900 kr.)

April-juni – 12 uger: 4/4 – 20/6. Undervises af Rosa Maluna / Marie Kaae. (900 kr.).

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kl. 19.45-20.45

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Husk vandflaske og tøj du kan bevæge dig i.