Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 27 apr 2024

Hip Hop Workshop

17:30 - 19:00 100 kr.

Kom med når Absalon og og Ciara inviterer til Hip Hop Workshop.

På denne 1,5 times workshop vil vi arbejde på grooves, grundtrin og sammensætning til små rutiner. Der vil være fokus på danseglæde og sammenhold. Alle er velkomne uanset tidligere erfaring.

Hiphop er en subkultur og en kunstbevægelse, der opstod fra Bronx i New York City i begyndelsen af ​​1970’erne. Fire grundlæggende elementer karakteriserer hiphopkulturen. De originale fire hovedsøjler i hiphop inkluderer DJing, MCing/rapping, B-boying/breaking og graffiti. Senere tilføjede man Knowledge som et femte element.

 

Om underviseren
Ciara Blankenship er uddannet på Hotstepper’s uddannelse og har derfra fået en bred vifte af erfaring indenfor mange forskellige genrer. Hun har arbejdet i dansebranchen lige siden hun blev uddannet i 2018/2019. Hun har bl.a. arbejdet for Christopher, Jada, Jimilian, Martin Jensen, Karen Mukupa, og optrådt i tv på DR1 & TV2, og stået på scener som bl.a. Orange Scene og Royal Arena. Denne sommer skal hun arbejde fuldtid som danser på Cirkusrevyen. Ciara går meget op i danseglæde i hendes timer, og lægger vægt på, at alle får en behagelig, tryg og sjov oplevelse. 

 


PRAKTISK INFO

Tidspunkt: 17.30-19.00

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Pris: 100 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Medbring tøj du kan bevæge dig i og en vandflaske.