Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
onsdag 11 jan 2023

FORÆLDREKLUBBEN – FAR – OG MORKROPPEN

10:00 - 11:00

Kom med til Absalons klub for forældre!

Forældre klubben er for forældre og kommende forældre, til de nybagte og de gennembagte og alle deres børn: ufødte, nyfødte og der dem kan sidde, kravle eller gå.

Denne dag er temaet Far – og morkroppen

Hvordan føles det at dele sin krop med et barn gennem både graviditet, fødsel, amning og tilknytning. Du er blevet mor, og din krop er ændret og ny – både indeni og udenpå. En samtale om det at ændres som menneske og krop, om bryster der skal være både sutteflasker og sexede og om det at være partner der holder af og holder om.

I forældreklubben mødes vi til snakke indenfor et givet tema. Vi snakker om spørgsmål og dilemmaer indenfor det der rører sig i livet med børn. Det kan være temaer som: opdage eller opdrage, Hvad spiser I hjemme hos jer?, Må mit barn kede sig? Er det forbudt at skælde ud? Ensomhed og vennesorg, At blive nogens mor og far, En aften uden børn, Trøst, osv. osv. 


Her kan du gå hen i og efter din barsel, med eller uden dit barn, hvor tid sammen med andre i en lignende livssituation kan give anledning til at tale og lytte, til sparring, til nye perspektiver og horisonter, hep, tåre, grin, til opbakning og til samtale med andre voksne og nye relationer, både mødre og fædre.

Der vil være en vært for klubben, der styrer dagens tema, men forvent ikke ekspertviden.
Nogle dage vil vi invitere nogle ind til at bidrage med viden, men hovedsageligt er forældreklubben et sted hvor vi deler erfaringer med andre i samme sted.


PRAKTISK INFO

Det koster 50 kr. at være med. Prisen inkluderer kaffe og te.
Billetten kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Børn er velkomne og skal ikke have en billet.

Vi mødes hver 2. uge.

 

Her finder du en oversigt over de planlagte forældreklubber

Onsdag d. 11 januar – Far- og morkroppen

Onsdag d. 25 januar – Mave, mælk og mad 

Onsdag d. 8 februar – Ensomhed & vennesorg

 

 

 

Har du spørgsmål? Så skriv til os på info@absaloncph.dk