YOGA MED MUSIK 22 OktoberOkt 2022 16:00
YOGA MED MUSIK

Denne workshop kombinerer blid yoga med livemusik. Vi vil lege med, hvordan musik og bevægelser understøtter hinanden og vil lade vores åndedræt samt de smukke toner guide os gennem timen. Vi kommer igennem workshoppen igennem forskellige flows, men vil også give os hen til længere stræk. 

 

Alle kan være med. 

 

Om musikeren bag: 

Frederik er guitarist og lydkunstner, hvis musikalske virke foregår primært i arbejdet med performance og lyddesign. Hans lyd beskrives bedst som emotionel og eksplosiv. Han vil med soundscape og live lyddesign bringe dig på en sonisk rejse, hvor vi sammen udforsker det sanselige spektrum af lyd og musik. Frederik studerer til daglig lyddesign på Sonic College i Kolding. 

 

Om din underviser:

Dicte er uddannet yogalærer hos Arhanta Yoga i Holland. Hun forelskede mig i yoga i sine tidlige teenageår og har ikke sluppet det siden. “Jeg har altid elsket at udforske forskellige former for bevægelse og meditation og håber på at kunne videregive noget af min kærlighed til yoga til dig. For mig er det utroligt vigtigt at skabe et trygt og dejligt rum, hvor du mærker efter og kan være lige præcis som du er.”

 

Frederik og Dicte kender hinanden fra højskole, hvor de begge dyrkede deres passion for musik. 

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Kærlige hilsner Frederik, Dicte og Absalon

 

PRAKTISK INFO

 

Pris: 100 kr.

 

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Kom i god tid, vi starter til tiden. Tag gerne din egen måtte med.

 

Billetter kan købes online på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.