Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 11 mar 2023

Yoga med musik

16:00 - 17:30

I denne workshop skal vi prøve, hvordan musik og bevægelser kan understøtte hinanden i mens vi  forbinder os med åndedrættet og får sved på panden. Vi bevæger os i et flow til elektroniske toner som skabes, mens vi bevæger os. Timen er power vinyasa-inspireret, men vi kommer også i længerevarende statiske stillinger.
 

Alle kan være med.

 

Om musikken

Frederik er guitarist og lydkunstner, hvis musikalske virke foregår primært i arbejdet med performance og lyddesign. Hans lyd beskrives bedst som emotionel og eksplosiv. Han vil med soundscape og live lyddesign bringe dig på en sonisk rejse, hvor vi sammen udforsker det sanselige spektrum af lyd og musik. Frederik studerer til daglig lyddesign på Sonic College i Kolding.

 

Om yoga-underviseren

Dicte er uddannet yogalærer hos Arhanta Yoga i Holland. Hun forelskede sig i yoga i sine tidlige teenageår og har ikke sluppet det siden. “Jeg har altid elsket at udforske forskellige former for bevægelse og meditation og håber på at kunne videregive noget af min kærlighed til yoga til dig. For mig er det utroligt vigtigt at skabe et trygt rum, hvor du kan være som du er.”

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Kærlige hilsner Frederik, Dicte og Absalon

 

PRAKTISK INFO

Pris: 100 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom i god tid, vi starter til tiden. Tag gerne din egen måtte med.

 

Billetter kan købes online på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.