Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
søndag 24 mar 2024

AFLYST – YIN YOGA WORKSHOP

17:30 - 19:00 Klubben 1. sal 100 kr.

I denne yin yoga workshop har vi fokus på nærvær, fleksibilitet og afspænding. Vi holder stillingerne i typisk 3-7 minutter for at opleve, hvad der sker, når vi slipper al muskelaktivitet og spænding i kroppen og lader strækkene udfolde sig over tid. I denne workshop tager vi os god tid med hvert stræk og mærker os selv komme ned i tempo.

Vi går skånsomt til værks for at løsne dybdegående muskelspændinger, og med roligt sind arbejder vi os hen imod en smidigere krop.

Yin yoga inviterer til at sænke tempoet samt fokusere og være i nuet med de følelser og fornemmelser, der dukker op. Det er ikke svært og alle kan være med uanset niveau og tidligere erfaring med yoga.

Om underviseren:
Dicte er uddannet yogalærer hos Arhanta Yoga i Holland. Hun forelskede sig i yoga i sine tidlige teenageår og har ikke sluppet det siden. “Jeg har altid elsket at udforske forskellige former for bevægelse og meditation og håber på at kunne videregive noget af min kærlighed til yoga til dig. For mig er det utroligt vigtigt at skabe et trygt og dejligt rum, hvor du mærker efter og kan være lige præcis som du er.”

 

Vi glæder os til at se dig.
Kærlige hilsner Dicte og Absalon

 

PRAKTISK INFO

Pris: 100 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom i god tid, vi starter til tiden. Tag gerne din egen måtte med.

Billetter kan købes online på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.