Folkehuset Absalon

West Coast Swing Workshop 27 JanuarJan 2024 14:00
West Coast Swing Workshop

Kom og prøv kræfter med West Coast Swing i Absalon.

 

West Coast Swing er en populær og hurtigt voksende pardans i det meste af verden. Dansens kendetegn er det elastiske look, som forekommer når parret bevæger sig frem og tilbage på en linje. Den grundlæggende teknik består af ‘compression og stretch’ og derimellem kan der ske en masse sjove ting.

 

I WCS er der plads til både humor og improvisation. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og underholdende at danse med. Denne workshop er for alle niveauer og vi lærer om connection og basistrin. Alle er velkommen uanset tidligere danseerfaring. 

 

Om undervisere Connie Yndal Pedersen og dansepartner:

Connie er tidligere professionel danser og har undervist i dans de sidste 20 år. Hun startede med at danse salsa, derefter tango og zouk og har nu sit hovedfokus på West Coast Swing. Connie har sammen med sit team bygget en West Coast Swing scene op i København siden november 2022.

 


 

PRAKTISK INFO

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben. Hvis du danser i stiletter, skal hælen være af plastik/gummi. Er den af metal, skal den beskyttes med et plastik/gummi-cover.

Pris: 200 kr. pr. par
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal