Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 28 apr 2023

Urban Breakout x Absalon: Koncert & Efterfest

20:30 - 23:55

Urban Breakout præsenterer denne aften, i samarbejde med Folkehuset Absalon, de fedeste nye hiphop artister og slutter aftenen af med en efterfest.

 

På aftenen vil fire acts optræde, læs mere om dem her:

 

YAKUZA
______

 

Yakuza er en unik artist, sammensat af lige dele kærlighed til selvophøjet, flabet rap og yndige Disney-ballader – helst sunget af Mariah Carey! Kombinationen afspejler sig med tydelighed i Yakuzas grænsesøgende, repetoire, hvor lytteren aldrig bliver præsenteret for den samme sang 2 gange. Yakuza leverer uden besvær skæringer lige fra den 70’er inspirerede RnB ballade “MDMA” til det energiske og hårdtpumpede Baile Funk track “Den Bich”

 

Hør Yakuza her

 

Frederik Ø 

______

 

Frederik Ø er en 24-årig rapper fra udkants Danmark, der for nyligt har udgivet sin debut EP ‘2003’. EP’en tager udgangspunkt i hans rejse gennem livet og kaotiske opvækst, som blandet barn af storbyen og landet, siden han i 2003 for første gang rappede foran sin mor i dagligstuen på Falster. Med et melankolsk syn på verden, er det for ham et lille observerende stop, inden livet igen går videre og voksenlivet banker på døren.

 

Læs mere om Frederik Ø her

 

FØNS

______

Sebastian Føns er en 22 årig mand, født og opvokset uden for Aarhus. FØNS’ musik befinder sig i et krydsfelt mellem Hip Hop og R&B, mens teksterne kredser om livet som ung og alle de bump på vejen der kan være. For ham er det okay at blotte sine følelser og at vise virkeligheden upoleret, sårbar og rå som den er. FØNS er en de af kollektivet AMBIVOLUME der også står bag MAS, Frederik Ø og Silvia.

 

Læs mere om Føns her

 

JOSEF FRANCH

 

______

 

Josef Franch er en dansksproget lyriker og rapper. Med sine tidligere udgivelser “Ordentligt”, “Paradis” og “Dropper Ud” har han fået etableret at han er det nyeste skud på stammen af dansk rap. Han formår at vende sin tankemylder og de store spørgsmål i livet, til hans stærkeste våben. Tekstuniverset omfatter de omstændigheder og følelser, der kan hører til ungdommen, på godt og på ondt. Emner som omhandler alt fra fortvivlet kærlighed, by-eskapader og de finere ting i livet.

 

Hør Josef Franch her

 

DJ på aftenen: Emma Lincoln

 

Om Urban Breakout:

 

Urban Breakout er en non-profit forening dannet af tre unge fyre, der mødte hinanden på Roskilde Festival Højskole. Kærligheden til urban musik gav os ideen til at skabe en platform for andre unge musikalske mennesker.

 

Vi ønsker i at skabe et forum for nye artister indenfor Rap/Hip-Hop genren. Foreningens sigte
er at skabe et bæredygtigt miljø der understøtter unge kunstnere ved at give dem en platform de kan performe fra og samtidig bidrage til unges kunstneriske udvikling i danske urbane miljøer.

 

Praktisk info:

 

Døre 20.30

 

Showstart 21.00

 

Efterfest 23.40

 

Billetpris: 150 kr.