Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: STRÅLA YOGA (ENGLISH)
fredag 21 jun 2024

STRÅLA YOGA (ENGLISH)

9:00 - 10:15 Klubben 1. sal 50 kr

Stråla Yoga med Lisbeth hver fredag kl. 9

Inspireret af Tai Chi og Qigong, skiller Stråla Yoga sig ud fra andre typer yoga ved at have processen af bevægelse i fokus frem for de endelige yoga positioner. Ved at lade åndedrættet understøtte dine bevægelser og i højere grad “føle” dig frem end at fokusere på rigtig og forkert, vil du opleve en større frihed og følelsen af flow i din yoga praksis og i din bevægelse generelt.

Alle kan være med uanset niveau og erfaring.

Om instruktøren Lisbeth

Lisbeth har guidet yoga på fuld tid siden 2013, og hun tror på, at yoga kan være for alle. Hendes fokus er at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor du kan være 100% dig selv. Komme præcis som du er, og gennem fokus på åndedræt og bevægelses processen, skabe øget opmærksomhed og forbindelse til krop og sind, og mærke hvad der føles bedst for dig.

Lisbeth guider dig igennem yogaens flow med hjerte og varme og stor tiltro til empowerment.

Vi glæder os til at starte dagen med dig!

Kh Lisbeth og Absalon


 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også købe en billet i baren inden holder starter, hvis der ikke er udsolgt.