Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Spilaften
mandag 08 jul 2024

SPILAFTEN

19:30 - 0:00 Salen

Kom med, når vi hver mandag i Absalon, spiller diverse spil. Vi har både Foreningen Dansk Scrabble i København, Københavns GO Klub og har vores egen Absalon Backgammon klub i huset disse aftener. Der bliver også spillet skak samt forskellige brætspil. Alle er velkomne, begyndere som øvede og det er helt gratis at deltage.
I baren kan du købe drikkevarer og lidt til maven.

 


OM SPILLENE

SCRABBLE

Vinder du altid over din familie i Scrabble, eller er du en haj til Wordfeud, så skal du prøve kræfter med “rigtig” Scrabble. Her spilles der på tid, og kun ord, der står i Retskrivningsordbogen, er gyldige.

Vi spiller hver mandag kl. 19.30 i Absalon, og det er ikke nødvendigt at melde sig til.

Den sidste mandag i hver måned holder vi desuden introduktionsaften for nye spillere, hvor vi gennemgår reglerne og giver gode råd i roligt tempo. Du skal bare møde op og kigge efter stakken af Scrabblespil.

BACKGAMMON OG SKAK

Vi spiller Backgammon og dem der har lyst til at være med til turnering, kan tilmelde sig hos turneringslederen senest kl. 19.15 og så starter vi kl. 19.30. Det er gratis og åbent for alle! Hvis du vil læse mere om Absalon Backgammonklub, så gå ind på klubsiden for at se turneringsresultater og høre om ekstra spilleaftener. (link til vores facebookgruppe her).

GO

Hvis du aldrig har hørt om go (weichi, baduk) så er det et strategisk brætspil for to personer, der har sin oprindelse i Kina for mellem 2500 og 4000 år siden. Siden da har forskellige asiatiske kulturer taget spillet til sig og ophøjet det til intet mindre end en kunstart på linje med musik og maleri. I dag har Go stadig en særlig status i Østasien og spilles af omkring 60 millioner mennesker på verdensplan, fordelt i mere end 75 lande.

Reglerne er meget simple, men alligevel rummer spillet en utrolig kompleksitet og dybde. Kom og find ud af, hvorfor Go har fascineret så mange mennesker gennem tiden! Begyndere er altid velkomne. Hvis du vil vide mere om Københavns GO Klub, så kan du læse mere her.

 

Vi glæder os til at se jer