Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
tirsdag 01 nov 2022

SKRIV EN BOG PÅ TRE DAGE

16:00 - 18:00
Kom og skriv en bog på 3 dage i Absalon. Velkommen til et skrive-forløb du kan være med til, uanset hvor meget eller lidt du har skrevet før!

 

Har du aldrig skrevet historier før, men har lyst til at prøve det af? Har du skrevet en masse allerede, men mangler et spark af inspiration til at komme videre? Eller har du lyst til at lære andre, som elsker at skrive, at kende? Uanset hvorfor du kommer, så er der plads til dig, når vi på 3 dage skriver og formgiver verdens ”hurtigste” bog!

 

Holdet mødes tre gange, hvor sjove og udfordrende rammer hjælper os at finde vores helt egne litterære stemme. Vi skal primært lave skriveøvelser, læse og tale om hinandens tekster. Til sidst skal vi bidrage med hver vores bud til en samlet bog. Via formgivelsen af bogen skal vi undersøge hvordan vores unikke stemmer arbejder sammen. Kan vores forskellige tekster, når de sættes sammen til en helhed, få nye betydninger?

 

Når bogen er færdig inviterer vi til oplæsningslounge, hvor vi skal prøve at læse teksterne højt for hinanden og fejre den proces vi været igennem sammen. Bagefter får vi hver vores kopi af bogen med hjem.

 

Måske kommer du hjem med en idé til et større skriveprojekt, en sætning, der er blevet med dig eller måske en endnu større lyst til at blive ved med at skrive, og selvfølgelig nogle gode nye bekendtskaber.”

 

Om underviseren
Liva Elkjær er uddannet på Långholmens Forfatterskole og er lige kommet hjem fra skrivelinjen på Testrup Højskole. Hun skriver prosa og lyrik, og har en særlig interesse for tekst-respons og den litterære samtale. I øjeblikket læser hun: Liv Strömqvist, Olga Ravn, Deniz Kiy og Ottessa Moshgeh.

 

PRAKTISK INFORMATION

 

Pris: 300 kr. Vi mødes over tre gange – tirsdag d. 1. tirsdag d. 8. og tirsdag d. 15. november fra 16-18.

 

Vi skriver på computer (alternativt på telefon eller ipad), så medbring din egen.

 

Sørg for at vælge rette datoer, når du tilmelder dig.