Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 13 jan 2024

SILENT DISCO I ABSALON

21:00 - 23:55

Silent Disco er tilbage i Absalon!
Lørdag den 13. januar kan du opleve den helt særlige stemning, når vi fylder Absalons store sal med dansende mennesker med hovedtelefoner på.

Vi danser sammen til musik vi selv vælger. Du kan nemlig skifte mellem tre kanaler med forskelligt musik – rød, grøn eller blå, hvor tre dygtige live DJ’s står klar til at dyste om din opmærksomhed med forskellige musikgenre. 

Måske hører de andre det samme som dig. Måske hører de noget helt andet. Måske danser I til samme rytmer, måske gør I slet ikke.

 

? På den blå kanal kan du danse til DJ Mof!yah.

DJ MOF!YAH er en kvindelig afro DJ som har bragt varme toner på adskillige dansegulve i Danmark, Sverige og Norge. Hun har bl.a spillet på Roskilde Festival, Distortion, Copenhagen Pride, North Side og Nibe festival og har opvarmet for bl. a. CKay, Omah Lay, Tayc, JJ Paulo og Diamond Platnumz. Til Silent Disco fylder hun ørene op med alt fra Afrobeats til House til Reggaeton og meget mere danse musik.

 

? På den grønne kanal kan du danse til DJ Thomas Tvivleren.

Bag aliaset Thomas Tvivleren gemmer sig Thomas Hoang. Thomas begyndte som flittig gæst af huset, men har siden opbygget et ry som en af Absalons bedste og mest trofaste DJ’s. Han kommer fra et ophav af hip hop, old school funk og Motown klassikere. I årenes løb har han bidraget til et hav af arrangementer i Absalon og resten af København, hvilket har gjort ham til en højst alsidig DJ. Til Silent Disco medbringer Thomas en taske fuld af tidens R’n’B, hip hop og funk.

 

? På den røde kanal kan du danse til DJ Miss World

Når Miss World står ved DJ pulten mødes alle kontinenter i et mashup, der får dansegulvet til at koge. Glæd dig til et mix af bangers, guilty pleasure hits og rytmer fra de varme lande. Denne aften er vi blevet lovet en god portion EDM og Deep House på rød kanal.

 

Vi glæder os!
Absalon og Silent Events ♥

 


 

PRAKTISK INFO
150 kr. pr. headset. Du kan låne dem lige så længe du har lyst.
1 billet = 1 headset
Aldersgrænse: 21+

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest.