Folkehuset Absalon

Silent Disco i Absalon 14 MajMaj 2022 21:00
Silent Disco i Absalon

✨Silent Disco er tilbage i Absalon✨

Lørdag den 14. maj kan du igen opleve den helt særlige stemning, når vi fylder Absalons store sal med dansende mennesker med hovedtelefoner på.

Vi danser sammen til musik vi selv vælger. Du kan nemlig skifte mellem tre kanaler med forskelligt musik - rød, grøn eller blå. Måske hører de andre det samme som dig. Måske hører de noget helt andet. Måske danser I til samme rytmer, måske gør I slet ikke.

Denne gang fylder vi alle tre kanaler med dygtige DJ's, der står klar til at dyste om din opmærksomhed med forskellige musikgenre.

? På den grønne kanal kan du danse til DJ Almægtige Den Hoang. Bag aliaset Den Almægtige gemmer sig Thomas Hoang. Thomas begyndte som flittig gæst af huset, men har siden opbygget et ry som en af Absalons bedste og mest trofaste DJ's. Han kommer fra et ophav af hip hop, old school funk og Motown klassikere. I årenes løb har han bidraget til et hav af arrangementer i Absalon og resten af København, hvilket har gjort ham til en højst alsidig DJ. Til Silent Disco medbringer Thomas en taske fuld af tidens R'n'B, hip hop og funk.

? På den blå kanal kan du danse til DJ Mof!yah. DJ MOF!YAH er en kvindelig afro DJ som har bragt varme toner på adskillige dansegulve, både i Danmark og Sverige. Hun har bl.a spillet på Distortion, Vega, Copenhagen Pride, P3 Din Gata og har opvarmet for UK rapperen Ms Banks og DK rapperen FVN. Hun bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Hip Hop, R&B og Reggaeton. Til Silent Disco fylder hun ørene op med alt fra hip hop til house til reggaeton og meget mere danse musik

? På den røde kanal kan du danse til DJ MOTHER MARY - info kommer

Vil du være sikre dig en plads til denne aften, så køb din billet på forhånd her. Ellers kan du også tage chancen og svinge forbi på aftenen.

Vi glæder os!
Absalon og Silent Events ♥

 


 

PRAKTISK INFO
100 kr. pr. headset. Du kan låne dem lige så længe du har lyst.
1 billet = 1 headset