Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 17 nov 2023

Reggaeton Dance Party

20:30 - 22:00

Hola amigos y amigas!
 

Denne aften skyder vi weekenden i gang med en Reggaeton-fest!

 

Kom og dans med på Despacito og Gasolina når vi omdanner Absalon til et latinamerikansk danseparadis. Denne fredag kan du afprøve de pulserende og forførende Reggaeton-bevægelser fra Puerto Rico og Panama, når Nanu lærer os simple Reggaeton-moves, hvor du lærer at bruge din hofte, talje, bryst og skuldre til festlige rytmer (OBS. Taught in english). Du behøver ikke være en erfaren danser for at være med. Det vigtigste er, at du elsker at danse og have det sjovt sammen med andre.

 

Reggaeton er en musikgenre, der har rødder i latinamerikansk og caribisk musik med elementer fra jamaicansk reggae og dancehall, og hiphop-inspirerede tekster, der ofte bliver sunget på spansk.

Reggaeton-dansestilarten blev udviklet i 1980’ernes Panama og består af en masse forskellige bevægelser med hofterne til ‘dem bow’-rytmer.

 

Som Shakira synger det, “Hips Don’t Lie, så kom og vær med!

 

Efter Nanus undervisning fortsætter vi reggaeton-temaet, når DJ Mars fyrer op for dansegulvet helt til kl. 02. Så hvis du allerede ved, hvordan man booty shaker og bare gerne vil danse til reggaeton, så kom og dans fra kl. 22.00.

 

¡Vamos mi gente!

 

PROGRAM

20.30: Dørene åbner

21.00: Reggaeton-dans: Nanu lærer os reggaeton-trin 

22.00: Dj Mars spiller reggaeton 

02.00: Tak for i aften

 

Vi glæder os til at se jer!

Hilsen Nanu, DJ Mars og Absalon

 

PRAKTISK INFO

Aldersgrænse efter 22.00: 21 år

100 kr. for hele aftenen / 50 kr. i døren fra kl. 22.00

Alle der har købt billet til Reggaeton-dans, kan blive gratis til efterfesten.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest <3