Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
fredag 15 mar 2024

RAVE PARTY

23:00 - 2:00 Salen 50 kr. i døren

Vi fylder Absalons store sal med elektroniske tunes og spacy spiral visuals. Kasper Marott starter dansegulvet fra kl. 23-24, hvorefter Absalons egen DJ Thomas tvivleren overtager pulten. VJ sillou.8 sørger for trippede visuals, så vi kan danse natten lang på bedste britiske rave-manér!

Kasper Marott
Siden hans debut i 2014 har Kasper Marott gang på gang vist sin evne til at producere ekstatiske og samtidig reflekterende numre med en klar stemme. Med sin meget raffinerede smag på tværs af genrer, har han også vist sig at være et unikt talent som DJ – hans øre for de perkussive elementer i musikken er af en sjælden art, og hans DJ-sæt glider ubesværet mellem stemninger, tempi og stilarter. I 2018 udgav han sin gennembruds-EP og i 2019 lancerede han sammen med sin ven Alfredo92 det fællesskabsbaserede label Axces, som har været et sted for mere eksotiske versioner af house og techno på den danske scene, hovedsageligt påvirket af 90’ernes trance/techno.

sillou.8
Silje Andersen er digital kunstner. Hun forbinder kunst og teknologi gennem sit visuelle arbejde og laver installationskunst og audiovisuelle performances. Under kunstnernavnet sillou.8 skaber hun live visuals til koncerter, events og natklubber og udstiller også individuelle – interaktive – installationsværker.

 

Rave Party DJ program:

Kl. 23.00: Rave Party: DJ Kasper Marott
Kl. 00.00: Rave Party: DJ Thomas Tvivleren
Kl. 02.00: Tak for i aften

 

Praktisk info:

Pris: 50 kr. til Rave Party (købes i døren)

Aldersgrænse er 21+

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest<3