Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: PARDANS
fredag 29 nov 2024

PARDANS

18:45 - 19:45 Klubben 1. sal 50 kr

I Absalon er vi vilde med dans! – Er du også?

Har du altid drømt om en hed tango med din kæreste, at genoplive folkedansen med dine efterskolevenner, en sjov swing med din mor, eller mangler I en icebreaker til jeres første date?

Hver fredag byder vi op til pardans fra marts både kl. 18.45 og kl. 20. Vi skal prøve forskellige danse, og alle kan være med. Du behøver ikke at have vundet medaljen på Grethes danseskole i 1983. Det handler om at have det sjovt og om at lære hinanden at kende på en ny måde. Der undervises på et begyndervenligt niveau.

Vi danser to og to i en time oppe i ’Klubben’ på 1. sal. Herefter kan i fortsætte som I har lyst – måske med et glas vin nede i den store sal.

Bedste dansehilsner Paula, Anna & Absalon

 

PROGRAM

3. MAJ: Salsa med Anna kl. 18.45 og kl. 20 – ENGLISH
Overgiv dig til de glade cubanske rytmer når vi danser salsa denne fredag. Atmosfæren vil summe af grin og danseglæde, når salsaens sensuelle natur giver smørelse til hofter og smilebånd.

10. MAJ: Paso Doble med Paula kl. 18.45 og kl. 20
Paso doble er tyrefægterens dans. I denne marchlignende dans søger vi at indfange og efterligne den oppiskede stemning i tyrefægterarenaen. Trinene er forholdsvis simple gå-trin og chassétrin, som er korte og markerede. Kom og afprøv din mest bestemte grimasse i denne kraftfulde dans.

17. MAJ: Cha Cha Cha med Paula kl. 18.45 og kl. 20
Cha cha cha’en er en flirtende og sjov pardans. Rytmik, legende hofter og hurtigt fodarbejde er i fokus, når vi danser endnu en af de kendte latindanse.

24. MAJ: Jive med Anna kl. 18.45 og kl. 20 – ENGLISH
Jive er en variation af de klassiske swingdanse, og dermed en livlig og hurtig pardans. Med et højt tempo, er I sikret sved på panden og smil på læben når I svinger hofterne til de latinamerikanske rytmer.

31. MAJ: Samba med Anna kl. 18.45 og kl. 20 – ENGLISH
Den berusende Samba har rødder i de brasilianske rytmer. Det er en dans med plads til personlighed, hvor tempoet kan være skiftende, fra hurtige til helt langsomme bevægelser. Når du først begynder på sambaen, er det svært at stoppe igen.

7. JUNI: Tango med Paula kl. 18.45 og kl. 20
Tango er passionens pardans med temperament. I tangoen lærer I at fornemme hinandens bevægelser, give plads, følge og føre. At mærke hvor den anden er, helt ud i de fineste bevægelses nuancer.

14. JUNI: Salsa med Anna kl. 18.45 og kl. 20 – ENGLISH
Overgiv dig til de glade cubanske rytmer når vi danser salsa denne fredag. Atmosfæren vil summe af grin og danseglæde, når salsaens sensuelle natur giver smørelse til hofter og smilebånd.

21. JUNI: Bachata med Anna kl. 18.45 og kl. 20 – ENGLISH
Dans tæt med musikken og hinanden til den sensuelle og bløde pardans Bachata. Denne latindans har et lidt langsommere og mere simpelt tempo end salsaen, hvor fokuset ligger på de flydende bevægelser og følingen af musikken.

28. JUNI: Cha Cha Cha med Paula kl. 18.45 og kl. 20
Cha cha cha’en er en flirtende og sjov pardans. Rytmik, legende hofter og hurtigt fodarbejde er i fokus, når vi danser endnu en af de kendte latindanse.


PRAKTISK INFO

Pris: 50kr. pr. person
Lokale: Klubben, 1. sal

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Tag et par dansesko med. Vi må ikke have udesko på i klubben.

Husk at dobbelttjekke dato og tidspunkt før du køber billet. Vi refunderer ikke billetter og kan ikke ændre datoen. Læs vores handelsbetingelser.