Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: OLDIES BUT GOLDIES DANS
fredag 30 aug 2024

OLDIES BUT GOLDIES DANS

10:30 - 11:45 Klubben 1. sal 50 kr

Oldies But Goldies Dans med Signe hver fredag kl. 10.30

Kom og få sved på panden og hele kroppen rørt til en aktiv time hvor dansen er udgangspunktet for bevægelserne.

Holdet er for os med grå stænk i håret (seniorhold). Vi bevæger os til musik, starter langsomt med at varme hele kroppen op med bevægelser, der er naturlige for kroppen. Vi laver simple dansetrin, der udfordrer koordinationen og får smilet frem på læben. Vi får pulsen op med styrke og dansende balanceøvelser, der gør kroppen stærkere og udfordrer vores sædvanlige bevægelsesmønstre.

Der vil være elementer af fri dans undervejs så vi kan slippe hovedet og lade kroppen føre an. Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding.

Det er et hold med fokus på glæden ved bevægelse, ligegyldigt hvordan det ser ud. Bevidsthed i kroppen, samt holdning og vejrtrækning.

Alle er velkomne, og der er plads til de skader og skavanker, der skulle være dukket op med årene. Du er velkommen til at komme og prøve en enkelt gang for at se, om det er noget for dig. Tag tøj på du kan bevæge dig i og en vandflaske med.

Vi glæder os til at komme glad i form med jer!

Bedste hilsner
Signe og Absalon


 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.