Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 14 maj 2022

Ølmusikbanko på ØlTorvet

19:00 - 21:00

ØLMUSIKBANKO PÅ ØLTORVET MED COPENHAGEN BEERWEEK
 

Kom med når Absalon tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Beer Weeks ØlTorv inde på Israels Plads. Aftenen står på ølmusikbanko, så tallene på bankopladerne skiftes ud med sangtitler. Der skal bl.a. synges med på “American Pie” med Madonna, “Passionfruite” med Drake, “Candy Shop” med 50 Cent, “Hjerter af Honning” og mange flere. Så tag dine venner under armen og nyd en omgang banko, som du ikke har prøvet før!

En billet giver tre spilleplader, så der er gode chancer for at tage hjem med en lækker præmie under armen. Der skal selvfølgelig spilles en række, to rækker og pladen fuld indtil klokken rammer 21:00, der vil selvfølgelig blive plads til pauser, hvor der er rig mulighed for at smage på diverse øl, mens musikken spiller i baggrunden. Derudover får du også én af Copenhagen Beer Weeks festivaløl, Lyse Nætter, som er en Pale Ale på 5,3%. Festivaløllen er udviklet i samarbejde med AlefarmBrygBrygBryg og Meny’s Øllaug.

Undervejs kan du vinde en masse dejlige præmier, bl.a. gavekort og specialøl. Så mon ikke det bliver ekstra hyggeligt til denne omgang banko.

Så glæd dig til masser af fællessang og måske er det dig der får banko!

Kom gerne i god tid og nyd omgivelserne.

 


 

PRAKTISK INFO

Pris 110 kr. inkl. gebyr.

Køb din billet her!