Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 26 aug 2023

Ølmusikbanko på ØlTorvet

20:00 - 22:00

ØLMUSIKBANKO PÅ ØLTORVET MED COPENHAGEN BEERWEEK
 

Kom med når Absalon, traditionen tro, tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Beer Weeks ØlTorv på Israels Plads. Aftenen står på en omgang festlig ølmusikbanko, hvor tallene på bankopladerne skiftes ud med sangtitler. Der skal bl.a. synges med på “Stik mig en øl”, “Knap en bajer op”, “Drunk In the Morning”, “Sidder på et værtshus” og mange flere. Så tag dine venner under armen og nyd en omgang banko, som du ikke har prøvet før!

 

Som hvert år har bryggerierne ikke holdt sig tilbage med at udlodde fede (øl)præmier! En billet giver tre spilleplader, så der er gode chancer for at tage hjem med en lækker øl (eller tre) under armen. Der skal selvfølgelig spilles en række, to rækker og pladen fuld indtil klokken rammer 22:00, og der vil blive plads til pauser, hvor der er rig mulighed for at smage på diverse øl, mens musikken spiller i baggrunden.

 

Så glæd dig til masser af fællessang og måske er det dig der får banko!

 

De bedste hilsner

Absalon

 


 

PRAKTISK INFO

Pris 119 kr. inkl. gebyr.

Inkluderet i billetten er én dåse af dette års CPHBW festivaløl, Rock Brew. Øllen er brygget af fire bornholmske bryggerier og der er tale en maibock med en masse tysk humle. Den rammer en alkoholprocent på 6,2, så det er en lystig øl – perfekt til en lystig aften!

Køb din billet her