Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: Moderne dans workshop
lørdag 24 aug 2024

MODERNE DANS WORKSHOP

13:30 - 15:30 Klubben 1. sal 150 kr

Kom med når Absalon og Cathrin inviterer på moderne dans-workshop.

Med en blanding af improvisation og guidet opvarmning fokuserer vi i starten af timen på forskellige bevægelsesmønstre, dansekvaliteter, udtryk og bygger langsomt op til let tilgængelige sekvenser med fokus på teknik, styrke, flow og grounding.

I løbet af timen vil vi arbejde på at udforske eget materiale ud fra specifikke øvelser, ideer og improvisation. Vi vil bruge vores fantasi og styrke vores individuelle udtryk med leg, refleksion, fordybelse og teknik. Vi skal udforske vores potentiale og bevægelsesmønstre, ved at skubbe til vores grænser og skabe nye måder at udtrykke os på. Hver for sig og med hinanden. Derudover vil vi arbejde med små sekvenser/koreografi.

Workshoppen vil give mulighed for udvikling, læring og fordybelse i vores eget bevægelsessprog, skabe inspiration, åbne op for kreativiteten og mulighed for vækst og styrke, uanset hvilken dansebaggrund eller erfaring du kommer med. Alle er velkomne.

 

Om underviseren
Underviser, Cathrin Elenor Nørgaard er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Danmark og udlandet. Hun har arbejdet med flere genrer inden for moderne dans og improvisation, og lægger vægt på at skabe et trygt rum for udvikling og vækst inden for fri bevægelse, moderne dans og teknik.

 


 

PRAKTISK INFO

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Pris: 150 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Medbring tøj du kan bevæge dig i og en vandflaske.