Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: MODERNE DANS WEEKEND-WORKSHOP
lørdag 11 maj 2024

MODERNE DANS WEEKENDWORKSHOP

15:30 - 17:30 Klubben 1. sal 300 kr

Kom med til weekend workshop i moderne dans.

Med en blanding af improvisation og guidet opvarmning, fokuserer vi i starten af timen på forskellige bevægelsesmønstre, dansekvaliteter, udtryk og bygger langsomt op til let tilgængelige sekvenser med fokus på teknik, styrke, flow og grounding.

I løbet af de to dage vil vi udforske vores potentiale og bevægelsesmønstre, ved at skubbe til vores grænser, og skabe nye måder at udtrykke os på. Derudover vil vi arbejde med små sekvenser/koreografi, som vi vil have god tid til at fordybe os i og lege med. En lærerig, inspirerende og sjov workshop weekend, som vil give mulighed for udvikling og fordybelse i vores eget bevægelsessprog, samt åbne op for kreativiteten og fremme danseglæden, uanset hvilken dansk baggrund eller erfaring du kommer med.

Glæd dig til en skøn danseweekend understøttet af bevægende og inspirerende musik. Vi danser hver for sig og med hinanden. Fordyber os i vores egen proces, men lader os samtidig inspirere af hinanden. Alt sammen i trygge og uformelle rammer.

Alle er velkomne.

Om underviseren
Underviser, Cathrin Elenor Nørgaard er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Danmark og udlandet. Hun har arbejdet med flere genrer inden for moderne dans og improvisation, og lægger vægt på at skabe et trygt rum for udvikling og vækst inden for fri bevægelse, moderne dans og teknik.

 


 

PRAKTISK INFO

Tidspunkt: lørdag d. 11. maj kl. 15.30-17.30 & søndag d. 12. maj kl. 15.30-17.30

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Samlet pris for begge dage: 300 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Medbring tøj du kan bevæge dig i og en vandflaske.