Folkehuset Absalon

LYTTEKLUBBEN 21 OktoberOkt 2022 19:00
LYTTEKLUBBEN

Kom med til Absalons lytteklub!

 

I lytteklubben mødes vi og lytter, deler, taler og henter inspiration fra musikken sammen.

Til denne lytteklub kan du frit medbringe en plade der enten er din yndlings, en du synes inspirere dig eller er den første plade du købte.

På aftenen lytter vi til så mange numre vi kan. Værten sørger for at sætte den medbragte musik på, så vi når at lytte til så mange som muligt. Du er også velkommen til at nyde musikken uden selv at medbringe en plade.

 

Klubben er ikke kun for musikeksperter. Du behøver kun at være glad for musik, nysgerrig og åben for nye musikalske oplevelser. Så tag din yndlingsplade under armen, drik en kold øl og sejl ind i weekenden på gode tomer.

 

Den næste lytteklub er fredag d. 4 november fra 19-20:30. Her vil lytteklubben have temaet - Hiphop. Medbring din bedste hiphop-plade eller sample. Musikkans alder er ligegyldig. 

 

Du kan finde eventet HER

 

PRAKTISK INFO

Vi mødes i Tårnværelset. Medbring en LP-plade.

 

Det koster 70 kr. at være med. Prisen inkluderer en øl eller sodavand.

 

Du kan købe din billet her på siden. Billetten kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

 

Værten

Lasse er lytteklubbens vært og en kæmpe musiknørd med en forkærlighed for hiphop, rock og irsk folkemusik. Han spiller selv trommer og alskens slagtøj. Lasse er uddannet kulturformidler og står desuden bag virksomheden Wernblad Media der bla. arbejder med lydproduktion.