Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 04 nov 2022

LYTTEKLUBBEN – HIP HOP

19:00 - 20:30

Kom med til Absalons lytteklub!
 

I lytteklubben mødes vi og lytter, deler, taler og henter inspiration fra musikken sammen. Medbring en LP plade, enten er din yndlings, en du synes er særligt inspirerende eller den første plade du købte.

Denne aften vil lytteklubben have temaet – Hip hop. Medbring din bedste hiphop-plade eller sample. Musikkens alder er ligegyldig.

 

På aftenen lytter vi til så mange numre vi kan. Værten sørger for at sætte den medbragte musik på, så vi når at lytte til så mange som muligt. Du er også velkommen til at nyde musikken uden selv at medbringe en plade.

 

Klubben er ikke kun for musikeksperter. Du behøver kun at være glad for musik, nysgerrig og åben for nye musikalske oplevelser. Så tag din yndlingsplade under armen, drik en kold øl og sejl ind i weekenden på gode tomer.

 

PRAKTISK INFO

Vi mødes i Tårnværelset. Medbring en LP-plade.

 

Det koster 70 kr. at være med. Prisen inkluderer en øl eller sodavand.

 

Du kan købe din billet her på siden. Billetten kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

 

Værten

Lasse er lytteklubbens vært og en kæmpe musiknørd med en forkærlighed for hiphop, rock og irsk folkemusik. Han spiller selv trommer og alskens slagtøj. Lasse er uddannet kulturformidler og står desuden bag virksomheden Wernblad Media der bla. arbejder med lydproduktion.