Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
onsdag 12 okt 2022

LYRIK & LIMONCELLO- QUEENS

20:00 - 22:00

Absalon inviterer til Lyrik og Limoncello – aftener helliget lyrikken.
 

Til Lyrik og Limoncello taler vi sammen om et udvalgt emne med tilhørende digte. Værterne starter med at give en introduktion til aftenens tema, sådan at alle kan være med. Herefter vil aftenen bestå af en blanding af korte talks og diskussioner ved bordene – alt i mens vi drikker et glas limoncello.

 

Denne aften til Lyrik & Limoncello lægger vi os i kølvandet af årets Golden Days, når vi stiller skarpt på poesiens QUEENS. Gennem deres poesi skal vi hylde fire kvindelige digtere  – heriblandt Sappho og Audre Lorde – og med dem gå en ny og anderledes vej ind i litteraturhistorien.

 

Vi tænder stearinlysene og sætter limoncello på bordene. Så kom med og bliv klogere på poesi i godt selskab.

 

 

Hvem er værterne?

 

Kirsten Vestergaard Mikkelsen og Anton Juul vil guide os igennem lyrikken. Sammen står de for en intuitiv poesilæsning, hvor alle kan være, lige meget hvad deres udgangspunkt er.

Kirsten er litteraturformidler. Hun arbejder på Glostrup Bibliotek, hvor hun bl.a. arrangerer Litteratur på bassinkanten – et sanseligt oplæsningsarrangement i Glostrup Svømmehal. Derudover har hun tidligere laver podcasten Public Poesi Service for Absalon Radio.

Anton Juul er ph.d.-stipendiat på Institut for Nordiske Sprog og Studier, Københavns Universitet, hvor han forsker i køn, seksualitet og dansk litteratur.

Kirsten og Anton kender hinanden fra studierne i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, hvor de i rundt regnet 6 år har nørdet over litteraturen sammen.

 

PRAKTISK INFO


Vi er i Tårnværelset på 3 sal.

Det koster 50 kr. at være med.  Et glas limoncello er inkluderet i prisen.

Køb billetter på forhånd via billetlinket. Billetter refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato.