Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
tirsdag 03 maj 2022

LYRIK & LIMONCELLO – PSYKEN

20:00 - 22:00

Absalon inviterer til Lyrik og Limoncello – aftener helliget lyrikken. Hver aften vil vi snakke om et særligt emne med tilhørende digte. Værterne starter med at give en introduktion til aftenens emne sådan at alle kan være med. Herefter vil aftenen bestå af en blanding af korte talks og diskussioner ved bordene.
Denne aften vil vi dykke ned i psyken. Vi skal snakke om det sårbare sind og den vilde poesi der findes der. Vi skal som altid læse digte fra både nye og gamle digtere – danske og udenlandske. Denne gang skal vi læse Anne Rieder, Asta Olivia Nordenhof, Sylvia Plath og Bjørn Rasmussen.

Vi tænder stearinlysene og sætter limoncello på bordene. Så kom med og bliv klogere på poesi i godt selskab. 

 

Hvem er værterne?

Til Lyrik og limoncello er det Kirsten Vestergaard Mikkelsen og Anton Juul, som vil guide os igennem lyrikken. Sammen står de for en intuitiv poesilæsning, hvor alle kan være, lige meget hvad deres udgangspunkt er. 

Kirsten er litteraturformidler og har været en stor del af Poesiens Bus, hvor hun blandt andet har lavet podcasten Public Poesi Service sammen med Absalon Radio. Anton er også litteraturformidler og så har han arbejdet i forlagsbrancen, desuden har han været gæstevært i Public Poesi Service. Kirsten og Anton kender hinanden fra studierne i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, hvor de i rundt regnet 6 år har nørdet over litteraturen sammen.

 


PRAKTISK INFO:


HVOR: Tårnværelset

PRIS: 50 kr. Et glas limoncello inkluderet i prisen.

Køb billetter på forhånd via billetlinket. Billetter refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato.