Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
onsdag 16 nov 2022

LYRIK & LIMONCELLO – HVAD ER MASKULINITET?

20:00 - 22:00

Absalon inviterer til Lyrik og Limoncello – aftener helliget lyrikken.
Til Lyrik og Limoncello taler vi sammen om et udvalgt emne med tilhørende digte. Værterne starter med at give en introduktion til aftenens tema, sådan at alle kan være med. Herefter vil aftenen bestå af en blanding af korte talks og diskussioner ved bordene – alt i mens vi drikker et glas limoncello.

Denne aften stiller vi spørgsmålet: Hvad er maskulinitet? Og forsøger at afkræve poesien et forsigtigt svar. Sammen skal vi læse fire forskellige digte, der hver på sin måde undersøger maskulinitet, som noget følsomt, noget giftigt, noget man har, noget man gør – som et ståsted og et perspektiv.

Vi tænder stearinlysene og sætter limoncello på bordene. Så kom med og bliv klogere på poesi i godt selskab. 

 

Hvem er værterne?

 

Kirsten er litteraturformidler. Hun arbejder på Glostrup Bibliotek, hvor hun bl.a. arrangerer Litteratur på bassinkanten – et sanseligt oplæsningsarrangement i Glostrup Svømmehal. Derudover har hun tidligere laver podcasten Public Poesi Service for Absalon Radio.

Anton Juul er ph.d.-stipendiat på Institut for Nordiske Sprog og Studier, Københavns Universitet, hvor han forsker i køn, seksualitet og dansk litteratur.

Kirsten og Anton kender hinanden fra studierne i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, hvor de i rundt regnet 6 år har nørdet over litteraturen sammen.

 

PRAKTISK INFO


Vi er i Tårnværelset på 3 sal.

Det koster 50 kr. at være med.  Et glas limoncello er inkluderet i prisen.

Køb billetter på forhånd via billetlinket. Billetter refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato.