Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
lørdag 09 mar 2024

LAV DIT EGET VÆGOPHÆNG I TEKSTIL

15:00 - 17:00

 
Kom med ind i tekstilkunstens univers, når vi skal lave små vægophæng i tekstil sammen.

 

Du vil lære simple teknikker til at udsmykke og varmebehandle tekstiler og sammen monterer vi dit værk til ophængning på træ. Du vil få mulighed for at håndtegne på stof, men du kan også skabe tryk med tekstilfarve og linoleum, så det er ikke nødvendigt at kunne tegne i frihånd.

 

Vægophænget i tekstil er inspireret af stofbannere, der har spillet mange roller i den vestlige kunsthistorie. Både som politisk redskab når fagforeningerne demonstrerede eller som sejrsbanner for de autonome besættere i 1980’ernes Berlin. Banner er i dag blevet et demokratisk redskab, som kan bruges til at skabe stærke symboler eller samlende billeder.

 

På denne workshop skal vi lave vores egne stofværker og give dem personlige præg, hvad enten det er med symboler eller dekorative motiver.

 

Du kommer hjem med et lille stofværk, klar til at komme på væggen.


Om vores underviser

Sofie Bové er cand.mag. i kunsthistorie og arbejder med kunstformidling for flere museer og institutioner. Hun er udøvende kunstner og arbejder med den visuelle fremstilling af heksen og den monstrøse krop. Hendes kunstneriske univers er mytologisk og drømmende og udført på tekstilbannere. Følg med i hendes univers på @bovearts

PRAKTISK INFO

 

Vi mødes i Tårnværelset op 3.sal. Du kommer derop via trappen ved indgangen.

Det koster 200 kr. og billetten kan du købe herunder. Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Vi har alle de materialer du skal bruge.