Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
onsdag 01 feb 2023

LÆR AT BLIVE VOKSEN – Money, money, money med Gode Penge

19:30 - 21:30

Lær at blive voksen er en række aftener der hjælper dig med det sværeste ved at blive voksen, nemlig alt det praktiske man skal til at have styr på! Du vil bla. lære om pengesystemer, hvordan man skruer huller rigtigt ind i væggen, hvordan man lapper en cykel eller hvordan du skriver en tale.

Denne aften skal vi lære om PENGE og hvordan systemerne bag dem hænger sammen.


Har du nogensinde tænkt over, hvordan man laver penge? Og har du nogensinde tænkt over, hvorfor din far ikke er vild med banken? Og har du tænkt over hvorfor man skal sidde i gæld hele livet? Og har du tænkt over, om banksystemet egentlig tjener nogle bestemte menneskers interesser? Pengesystemet er designet og derfor kan det gendesignes.

Alle disse spørgsmål vil vi denne aften blive klogere på. Vi skal quizze og blive klogere på pengesystemet og gå derfra mere rustet til voksenlivet.


Vi glæder os til at se jer!

 


Aftenens vært

Vores vært for aftenen er foreningen Gode Penge. Gode Penge arbejder for at skabe debat og oplysning om det danske pengesystem. Vi ønsker at demokratisere pengesystemet, så det fungerer for samfundet som helhed. Du kan læse mere om dem HER


PRAKTISK INFO


Det koster 100 kr. at være med.

Du kan købe din billet her på siden. Billetterne kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.