Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 09 jul 2022

Kreativ moderne dans – Sommerskole

10:00 - 13:00

Kom med Absalon og Cathrin på to dages Kreativ moderne dans sommerskole d. 9. og 10. juli.
Med en blanding af improvisation og guidet opvarmning fokuserer vi i starten af timen på forskellige bevægelsesmønstre, dansekvaliteter, udtryk og bygger langsomt op til let tilgængelige sekvenser med fokus på teknik, styrke, flow og grounding.

I løbet af de to dage vil vi arbejde på at udforske eget materiale ud fra specifikke øvelser, ideer og improvisation. Vi vil bruge vores fantasi og styrke vores individuelle udtryk med leg, refleksion, fordybelse og teknik. 

Vi skal udforske vores potentiale og bevægelsesmønstre, ved at skubbe til vores grænser og skabe nye måder at udtrykke os på. Hver for sig og med hinanden. Derudover vil vi arbejde med små sekvenser/koreografi.

Sommerskolen vil give mulighed for udvikling, læring og fordybelse i vores eget bevægelsessprog. Skabe inspiration, åbne op for kreativiteten og mulighed for vækst og styrke, uanset hvilken dansebaggrund eller erfaring du kommer med. Alle er velkomne.

Om underviseren:
Underviser, Cathrin Elenor Nørgaard er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Danmark og udlandet. Hun har arbejdet med flere genrer inden for moderne dans og improvisation, og lægger vægt på at skabe et trygt rum for udvikling og vækst inden for fri bevægelse, moderne dans og teknik.

 


 

PRAKTISK INFO

Lørdag d. 9. og søndag d. 10. juli kl. 10-13.

Pris: 450 kr.

Medbring notesbog, vand og træningstøj. Vi danser på bare fødder.