Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

tirsdag 30 apr 2024

Koncert med UngKlang

20:00

Træd ind i et lydunivers med vokalensemblet UngKlang. Lad dig indhylle i deres musikalske verden hvor de klassisk trænede stemmer, med en friskt moderne twist, smelter sammen. Med koncerten “Lykken Kommer I Bølger” vil UngKlang bryde forventningerne til det klassiske koncertformat. Rammerne udfordres, når lyd og lys smelter sammen til ét. Velkendte popsange får nyt liv gennem UngKlangs fortolkninger, mens de klassiske korsange tilfører en dybde og intensitet. I det miks bliver der skabt det unikke rum, som kendetegner UngKlangs lyd og optrædener.

 

Koncertens navn er todelt og havet vil være et gennemgående tema i musikken. Det primære omdrejningspunkt er dog menneskets, her især ungdommens, mentale helbred. Som navnet klinger, kommer lykken nemlig i bølger. En tematik som sangerne gerne vil sætte fokus på.

 

På scenen medbringer UngKlang harpenist Sami Le

 

Om UngKlang:

UngKlang består af ni unge kvinder i alderen 23-25 år. De har været et etableret ensemble siden 2020 og har gjort sig bemærket på den danske musik- og kunstscene gennem medvirken ved diverse TV- film- og teaterproduktioner. Deres mange års erfaring er bl.a. med baggrund i DR PigeKoret, hvor de efterfølgende har etableret deres egen karriere og retning.

 

Så tag din ven, bedstemor eller nabo under armen og kom til en aften med god musik!