Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
tirsdag 26 mar 2024

KØBENHAVNERMESTERSKABET I HØVDINGEBOLD

20:00 - 23:30 Salen 200 kr.

Var du holdets designerede høvding i idræt? Var du en mester til at gribe, eller var du altid den første til at ryge ud?

Nu har du chancen for at genfinde din indre høvdingebold-mester eller at få revanche for alle de tabte kampe. Kom og vær med, når Absalon afholder Københavnermesterskabet i Høvdingebold!

KORT OG GODT

► Vi spiller i hold på 5 personer, så tag din nabo, din folkeskolekammerat, familie og bedste ven med til en sjov og aktiv aften.

► Selvom du ikke vinder, behøver du ikke forsvinde. Snup en kop kaffe eller en drink i baren og hep på dit yndlingshold fra balkonen.

► Inden turneringen går i gang, står Dodgeball Danmark for lidt opvarmning, så kaste-armen er helt klar til kamp.

► Denne gang vil turneringen vare over flere dage, først to aftener med kvalifikationskampe og d. 14. Maj finale, hvor vi kan kåre Absalons stærkeste høvdingebold-hold. Vær derfor opmærksom på hvilken dato I køber billet til og at I også kan komme til finalen, hvis I kvalificere jer!

► Der er indregistrering for holdene kl. 20, og turneringen går igang kl. 20.30

► Udover præmier til de tre bedste hold i finalen, så vil der også være en pris for bedste team spirit/bedste holdudklædning – så vi vil gerne opfordre folk til at gøre noget ud af deres holduniformer

 

KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE..

.. og høvdingebold kan spilles i mange variationer. Vi spiller efter de traditionelle regler, dog med en blødere bold.

Til at hjælpe med at holde styr på bolde, bane og regler, får vi besøg af Dodgeball Danmark og Pan Dodgeball til høvdingebold-turneringen, læs mere om dem herunder:

Pan Dodgeball: Danmarks største Dodgeball-klub, som en del af Pan Idræt. Her kan alle komme og spille dodgeball, som er en udvidet og sjov udgave af høvdingebold. Her er alle er velkomne til at spille.

Læs mere på Pan Dodgeball’s Facebook

Dodgeball Danmark: Danmarks første dogeball- og høvdingeboldforbund. Vores fokus er at udbrede dodgeball og høvdingebold i Danmark ved at hjælpe interesserede spillere i at etablere klubber og udbrede sporten, ligesom vi også er i gang med at skabe et landshold.

Læs mere på Dodgeball Danmarks Facebook 

 

VI GLÆDER OS!

De bedste hilsner Absalon

_____________________________________

PRAKTISK INFO

Man køber en billet pr hold. Billetten gælder for 5 deltagere.

OBS: Tjek datoerne grundigt, før du køber din billet. Vi kan ikke ændre dato på billetter, og vi refunderer ikke billetter. Læs mere i vores handelsbetingelser.