Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: KERAMIK SOMMERSKOLE FOR BØRN
mandag 01 jul 2024

KERAMIK SOMMERSKOLE FOR BØRN

9:30 - 14:00 Børnehaven 3. sal 1000 kr.

Kom med på keramik Sommerskole i Absalon. Skolen er for alle børn på 9-12 år, der har lyst til at bruge fire dage på at modellere og eksperimentere med ler og dekorationer. 

Vi skal lege med leret og lære teknikker, imens vi hygger os sammen og lærer hinanden at kende. Til sidst bliver alle ugens kreationer glaseret og brændt, så de kan komme hjem til pynt eller brug. 

Sara, der underviser holdet hele ugen, har selv erfaring både som keramiker og er ved at uddanne sig som lærer. Hun elsker at lege og være kreativ og glæder sig til at lave alle mulige (og umulige) kreationer med dit barn i løbet af ugen.”

Omkring 1 måned efter keramikskolen, kan I hente jeres færdige keramik, som i mellemtiden er blevet glaseret og brændt. Vi sender en mail, når sagerne er klar til afhentning.

 


UGENS PROGRAM

Mandag
Vi lærer hinanden at kende med forskellige lege. Resten af dagen går med at forme portrætter af hinanden i ler.

Tirsdag
Vi laver en kop med pladeteknik. Senere laver vi figurer og sender dem på omgang, så vi alle sammen er med til at give dem former og udtryk. 

Onsdag
Vi starter dagen med at dekorere med begitning, som er lermaling, du kan farvelægge og pynte din keramik med. 

Torsdag
Sidste dag bruger vi på at færdiggøre ugens projekter.

 


PRAKTISK INFO

Keramikskolen er for børn på 9-12 år. Man kan tilmelde sig alene eller sammen med et par venner. Alle kan være med, og man behøver ikke at have lavet keramik før. 

Vi mødes mandag til torsdag i uge 27 fra kl. 9:30-14:00 alle dage. 

Vi spiser frokost sammen hver dag kl. 12 i Absalons café. Frokosten er inkluderet i prisen. Er der allergier eller andet vi skal vide, så send en mail til josefine@absaloncph.dk.

Medbring tøj, der kan tåle keramikstøv.

OBS: Der er en anden Keramik Sommerskole for Børn i uge 32 og Keramik Sommerskoler for Voksne og Krea Sommerskoler for Børn, så tjekke datoerne grundigt og sørg for at du får billet til den rigtigt Sommerskole. Billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

 

Vi glæder os til at se dig!