Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 22 apr 2023

Kamplege for familier

11:00 - 12:00

Til angreeeb! Vi inviterer de vilde lege indenfor under trygge rammer og skruer op for intensiteten med vores nære kontakter. Den ordløse leg er i centrum, når vi slås for sjov og laver tumlende brydeøvelser sammen. Vi bruger kampkulturens begreber om ære og respekt til at sætte et ligeværdigt og præstationsfrit rum mellem børn og voksne.
 

Netop mødet og kontakten med den anden er central, når vi aser og maser, battler og afstemmer, hvor meget eller hvor lidt vi vil give af os selv. I kommer til at møde modstand, mærke uovervindelighed, grine højt og svede som et svin.

 

Alle er velkomne og du behøver ingen erfaring af nogen art. Blot et åbent sind og mod på kraftfuldhed. Der arbejdes bevidst på, at vi passer på hinanden og os selv, men deltagelse er på eget ansvar.

 

Vores underviser Eja Haag Grahn er bredt forankret, når det kommer til krop, bevægelse og træning. Hun er uddannet idræts- og friluftlivslærer fra Den frie Lærerskole, har undervist i bl.a. i “slåskultur og kamplege”. Hun er tillige kandidat i pædagogik og tidligere uddannelsesleder. Der er højt til loftet i Ejas undervisning og det legende, fælleskabet og kontakten er bærende elementer.

 

Vi glæder os til at kæmpe med jer

Kærlig hilsen Eja og Absalon

 


 

PRAKTISK
Holdet er for voksne med børn på 7-12 år.

Pris: 50 kr. pr. person.

Tag tøj på som I kan bevæge jer i.