Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 19 aug 2023

HOVED- OG HÅNDSTAND WORKSHOP

12:00 - 13:30

Kom med til hoved- og håndstand workshop i Absalon
 

Tanken om at stå på hovedet eller hænderne kan være lidt grænseoverskridende. Men det kan være super sjovt at lege med udfordringen og måske opdage, at du kan mere end du tror! 

Denne workshop for dig, der måske er lidt bange for at falde, når du forsøger dig med disse yogastillinger, men har mod på at udfordre dig selv. Vi starter ud med et kort yogaflow, for at varme kroppen op og sætte gang i de muskler og dele af kroppen, som vil hjælpe os i hoved- og håndstand. Derfra vil vi begynde at finde balance på hovedet og udforske de forskellige teknikker, der kan give en fed og sikker oplevelse! Den sidste del af workshoppen vil fokusere på balancen på hænderne – ved hjælp af væggen og øvelser med hinanden 🙂

 

Du behøver ikke kunne stå på hverken hoved eller hænder, men det er en fordel, hvis du har lidt erfaring med yoga eller bevægelse. 

Workshoppen vil blive undervist på engelsk, hvis der er behov, men det vil stadig være muligt at få forklaringerne på dansk.

 

PRAKTISK INFO

Pris: 100 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Kom i god tid, vi starter til tiden. Tag gerne din egen måtte med.

 

Billetter kan købes online på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.