Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: HOUSE LET ØVET
torsdag 13 jun 2024

HOUSE LET ØVET

18:00 - 19:30 Klubben 1. sal 1200 kr

Har du allerede stiftet bekendtskab med House og vil gerne blive endnu bedre til det? Så har du chancen på dette 10 eller 9 ugers forløb i Absalon.

Housedance er en dynamisk og rytmisk genre med massere af footwork koordination og body grooves som giver sved på panden og løfter humøret i sammenspil med musikken.

Vi arbejder på at opleve frihed i vores udtryk indenfor et specifikt trinsprog. På holdet vil vi derfor både inkorporere særlige trin, bevægelser og freestyle. Dette hold er for let øvede og dig der kender lidt eller meget til House i forvejen.

Housedance kommer fra 80’ernes latin- og afroamerikanske club scene i New York og danses til Deep- & Soulful house musik. Det er en social dans, der er opstået som en bevægelse, hvor kulturer smeltede sammen i fejring af at udtrykke sig frit og kommunikere med andre gennem dans. Genren inkorporerer teknikker fra Tapdance, Hiphop, Samba, Capoeira, Jazzrock, Disco, Lindyhop, breaking, afrikanske og afrocaribiske danse mm.

Om vores undervisere

Rosa Maluna

Rosa har danset house i næsten 10 år og undervist i 6 år. Som underviser lægger hun vægt på at lege med opbygningen af trin, rytmer og rummet for at house dansen bliver elevens egen, en måde at udtrykke sig på og noget at have det sjovt med.

Marie Paldrup (She/They)

Marie er bedre kendt som Gumdrop i dansemiljøjet og er autodidakt professionel danser og aspirerende koreograf med speciale i House Dance. Gumdrop har ud over erfaring fra klub scenen i New York også deltaget i Cyphers, battles, forskellige scener og klubber siden hun startede med at danse.


 

PRAKTISK INFO

Aug.-okt. – 10 uger: 15/8 – 17/10. Undervises af Rosa Maluna. (1000 kr.)
Okt-dec. – 9 uger: 24/10 – 19/12. Undervises af Rosa Maluna. (900 kr.)

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kl. 18-19.30

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Husk også en vandflaske og tøj, du kan bevæge dig i.