Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
onsdag 16 aug 2023

HOUSE FOR ALLE

19:45 - 20:45

Vil du gerne lære at danse House eller blive endnu bedre til det? Så har du chancen på dette 10-ugers forløb i Absalon.
 

Housedance er en dynamisk og rytmisk genre med massere af footwork koordination og body grooves som giver sved på panden og løfter humøret i sammenspil med musikken. Vi arbejder på at opleve frihed i vores udtryk indenfor et specifikt trinsprog. På holdet vil vi derfor både inkorporere særlige trin, bevægelser og freestyle. Du behøver ikke have erfaring med House eller dans i forvejen. Alle kan være med. 

 

Housedance kommer fra 80’ernes latin- og afroamerikanske club scene i New York og danses til Deep- & Soulful house musik. Det er en social dans, der er opstået som en bevægelse, hvor kulturer smeltede sammen i fejring af at udtrykke sig frit og kommunikere med andre gennem dans. Genren inkorporerer teknikker fra Tapdance, Hiphop, Samba, Capoeira, Jazzrock, Disco, Lindyhop, breaking, afrikanske og afrocaribiske danse mm. Holdet undervises på skift af Marie Kaae og Rosa Maluna.

 

Om vores underviser Marie Kaae:

Marie har danset i over 25 år og er international kendt i genren. Hun har over 20 års erfaring som underviser og arbejder til dagligt som koreograf og danser.

 

Om vores underviser Rosa Maluna:

Rosa har danset house i næsten 10 år og undervist i 6 år. Som underviser lægger hun vægt på at lege med opbygningen af trin, rytmer og rummet for at house dansen bliver elevens egen, en måde at udtrykke sig på og noget at have det sjovt med.

 


PRAKTISK INFO

Aug.-okt.-forløb: 8-uger fra onsdag d. 16/8 til og med 4/10 – Kl. 19.45-20.45 / 600 kr. – UDSOLGT

Okt.-dec.-forløb: 10 uger fra onsdag d. 11/10 til og med 13/12 – Kl. 19.45-20.45 / 750 kr.

 

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Husk vandflaske og tøj du kan bevæge dig i.