Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 10 feb 2024

Holdkaptajn

20:30 - 22:30

Velkommen til Holdkaptajn – Danmarks Største fællesleg!
 

 

Er du 100 meter mester i festlege, kunne du løse alle opgaver i stormester ’sådan der’ og rækker du altid hånden op når tryllekunstneren skal bruge en frivillig? Så er det her den perfekte aften for dig! hvis du samtidigt også kan lide muligheden for at få din veninde op på en scene selvom hun ikke vil, så er det også en aften for dig!

 

 

I Holdkaptajn’ skal tre kendte konkurrere mod hinanden i at være aftenens bedste holdkaptajn! Igennem 2 timer vil de fra runde til runde skulle sætte ny et hold bestående af frivillige fra publikum til at løse opgaver varierende fra præcisionsskydning til paratviden og kreativ kreationer på scenen.

 

 

De frivillige belønnes selvfølgelig med en participation prize og det vindende hold vinder the grand prize hvor vi har været ude og hente alle de gode ting som man mangler i vintermørket til at varme sig på. Og ender du ikke på sccenen, så fortvivl ikke, der er rigelig med mulighed for at komme hjem med præmier alligevel da der er flere publikumspriser undervejs.

 

 

Kom med og start din lørdag aften med Anna Lin, Naima Yasin og Rikke Colin der alle sammen skal sætte aftenens hold, og se om du kommer en præmie eller to rigere hjem. Jasper Ritz er aftenens vært i det festlige løjer og ved dommerbordet sidder William Abrahamsen og holder styr på pointene.

 

Når aftens fællesleg er slut skruer vi ned for lyset og op med musikken, når vi åbner dansegulvet og holder efterfest.

 

PROGRAM:

kl. 18.00 – Fællesspisning – hvis du vil være med inden Holdkaptajn, så kan der købes billet HER

kl. 20.00 – Dørene åbner – Find en plads i salen

kl. 20.30 – Holdkaptajn

kl. 22.30 – Efterfest med Emil Leander bag DJ-pulten

kl. 02.00 – Tak for i aften

 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

PRAKTISK INFO: 

 

Til efterfesten skal man være 21 år for at deltage

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤️