Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
mandag 27 mar 2023

Groove

9:00 - 10:00

Groove dans hver mandag kl. 9.
Kom og få bevæget kroppen igennem til god musik. Vi danser de samme simple trin, men på hver vores måde. Du kan ikke gøre det forkert. Groove kræver ingen tidligere danseerfaring – kan du gå, kan du groove! Vi starter med at varme kroppen op og slutter altid med afspænding. I groove får du trænet din smidighed, balance og koordination på en sjov måde. Vi danser på bare fødder, rundt imellem hinanden.

 

Om underviser Tea Rønne

Jeg elsker at Groove, fordi det er en sjov måde at holde sig i form på. Med en baggrund indenfor fysisk teater og som Gotveduddannet bevægelsesunderviser, er jeg vild med kombinationen simple trin (ingen kan gøre det forkert) og muligheden for at være kreativ inden for disse rammer.

 

 


PRAKTISK INFO

 OBS: Groove holder sommerpause hele juli og er tilbage 7. august

Pris: 50 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom senest 8.55, vi starter til tiden!

Der bliver varmt i lokalet, så tag let tøj på og en vandflaske med. 

Vi danser på bare fødder. 

 

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren inden holdet starter, hvis der ikke er udsolgt. Vi refunderer ikke købte billetter.