Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: GOTVED BEVÆGELSE
mandag 27 maj 2024

GOTVED BEVÆGELSE

10:30 - 11:45 Klubben 1. sal 50 kr.

Gotved bevægelse i Absalon hver mandag kl. 10.30-11.45.

Gotved bevægelse bygger på kroppens naturlige bevægemønster og totalbevægelse. Vi vil derfor svinge, fjedre, lave krydsbevægelser og let koordination, alt sammen til rytmer fra alverdens musik.

Med elementer af dans får vi ekstra mulighed for at lege med og nyde bevægelser, bevægelighed og rytme.
Vi får pulsen op, og vi får bevæget leddene. Vi skal også lave stræk og udspænding, og hver time afsluttes med en blid afspænding.

Gotved rummer også bevidsthed om kroppens opspænding, udspænding, afspænding og afslapning. Med opmærksomhed på forskellig bevægelseskvaliteter skaber vi bevidsthed om egen krop og bevægemønster.

Vi har fokus på et frit åndedræt og flow i bevægelserne. Vi kommer hele kroppen igennem, og timen kan være med til at give os en øget oplevelse af styrke, balance og flow i kroppen.

Alle er velkomne!

 

Om vores underviser Tea Rønne:
Jeg er uddannet Gotvedbevægelsesunderviser og massør. Min undervisning tager udgangspunkt I kroppens naturlige bevægemønstre og hvordan funktionel træning af bevægeapperatet kan blive sjovt og rart gennem masser af totalbevægelse til varieret musik. For mig er musik og rytme en vej til større bevægeglæde og udholdenhed. Og I fællesskab med andre, hvor glæden ved at bevæge sig sammen, kan styrke den enkeltes energi.

 


PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Hvis du vil være sikker på at få en plads, så køb din billet på forhånd her, eller kom forbi i god tid og køb din billet i baren inden holdet starter.

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan.