Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

torsdag 20 jun 2024

EM 2024: Danmark – England

17:00 - 20:00 Salen gratis

Kom og se EM i Absalon!

Absalon inviterer til fodboldvisning i Salen, så kom og hep med under hele EM. Vi viser mange af kampene, hold øje med programmet som løbende opdateres.

Denne aften spiller Danmark imod England og vi starter aften med at varmer op til kampen med en EM quiz, hvor vi quizzer i viden om EM igennem tiden og selvfølgelig de landshold der har været med. Så kan du huske hvordan Danmark har klaret sig tidligere til EM? Har du helt styr på, hvor turneringen blev spillet i 1998? Eller hvem der har været i flest finaler? Så er denne quiz lige noget for dig. Man kan være mellem 2-6 på et hold og vi starter kl. 17.00 og spiller til kl. 17.45, hvor vi selvfølgelig skruer over på kampen mellem Danmark-England. Vinderholdet bliver udråbt i halvlegen.

Der vil også være mulighed for at købe mad og drikkevarer i baren.

LÆS MERE OM QUIZZEN HER

 

PROGRAM

kl. 16.00: Dørene åbner

kl. 17.00: EM quizzen

kl. 18.00: Danmark-England

kl. 18.45: Quizvinderen udråbes

kl. 19.00: Anden halvleg

 

Det er gratis at se EM i Absalon, men da vi ikke har plads til alle på en gang, er det en god ide at reservere pladser på forhånd. Billetter til gruppespillet bliver frigivet d. 3. juni kl. 12.00 Billetter til resten af turneringen bliver frigivet senere.

 


 

PRAKTISK INFO

– For at få plads til så mange som muligt, ser vi Danmarks kampe stående.

– Det er muligt at hente op til 5 gratis billetter pr. ordre. Er der stadig ledige billetter, kan du få en i døren inden kampstart.

– Alle med billet skal være i Absalon senest 30 minutter før kampstart. Er du ikke dukket op, kan det være, at vi giver din plads til en anden.

– Billetten gælder kun til den specifikke kamp. Vil du blive i Absalon efter kampen, så tjek kalenderen. Der kan være et arrangement, som kræver billet.

– Du må ikke tage mad og drikke med i Absalon. Baren sælger snacks, mad og drikkevarer.

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd.

God kamp! ❤