Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: CPH:DOX 2024
fredag 15 mar 2024

CPH:DOX X ABSALON: Q&A, FILM & RAVE PARTY

20:00 - 2:00 Main hall 150 kr.

Sammen med dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX inviterer vi til rave – i filmen ‘Free Party’s ånd.

Vi slår dørene op til 90’ernes ravende Free Party-bevægelse og byder filminstruktør Aaron Trinder velkommen til København til en indledende Q&A om filmens tilblivelse og fascinationen af undergrundsbevægelsens kreative og radikale energi.

Efter visningen af ‘Free Party’ rydder vi Absalons store sal, og fylder det med elektroniske tunes og spacy spiral visuals. Kasper Marott starter dansegulvet fra kl. 23-24, hvorefter Absalons egen DJ Thomas tvivleren overtager pulten. VJ sillou.8 sørger for trippede visuals, så vi kan danse natten lang på bedste britiske rave-manér!

 

Om filmen
Velkommen til en fest så vild, at den britiske stat måtte omskrive loven for at forbyde den, og en fest så markant, at de elektroniske lydbølgerne fra 1990’ernes ravende Free Party-bevægelse stadig slår ringe i vandet i dag.

Læs mere om filmen HER

Kasper Marott
Siden hans debut i 2014 har Kasper Marott gang på gang vist sin evne til at producere ekstatiske og samtidig reflekterende numre med en klar stemme. Med sin meget raffinerede smag på tværs af genrer, har han også vist sig at være et unikt talent som DJ – hans øre for de perkussive elementer i musikken er af en sjælden art, og hans DJ-sæt glider ubesværet mellem stemninger, tempi og stilarter. I 2018 udgav han sin gennembruds-EP og i 2019 lancerede han sammen med sin ven Alfredo92 det fællesskabsbaserede label Axces, som har været et sted for mere eksotiske versioner af house og techno på den danske scene, hovedsageligt påvirket af 90’ernes trance/techno. 

sillou.8
Silje Andersen er digital kunstner. Hun forbinder kunst og teknologi gennem sit visuelle arbejde og laver installationskunst og audiovisuelle performances. Under kunstnernavnet sillou.8 skaber hun live visuals til koncerter, events og natklubber og udstiller også individuelle – interaktive – installationsværker.

Aftenens program
Kl. 20.00: Dørene åbner
Kl. 20.30: Q&A m. instruktør Aaron Trinder
Kl. 20.50: Film
Kl. 23.00: Rave Party: DJ Kasper Marott
Kl. 00.00: Rave Party: DJ Thomas Tvivleren
Kl. 02.00: Tak for i aften


 

PRAKTISK INFO

Pris 150 kr. film + rave party
Pris: 50 kr. til Rave Party (fra kl. 23 – købes i døren)

Aldersgrænse er 21+ efter kl. 23.

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest<3