Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 17 mar 2023

CPH:DOX X ABSALON: Film & koncert

20:15 - 23:55

CPH:DOX og Absalon inviterer indenfor til en aften med film, koncert og fest! 
Vi starter aftenen med premierevisning af rap-dokumentaren ‘I Got Words’ og Q&A med instruktør Runar Gudnason, filmens komponist Lawand Shakur Othman og alle de medvirkende. Til at styre os igennem aftenen har vi allieret os med Hip Hop entusiast, DJ, Radio- og podcastvært Pelle Peter Jencel, der vil være vært for aftenen og moderere Q&A. Herefter rydder vi salen for stole og åbner dørene til koncert med Jonny Hefty, Jøden og DJ Static. Efter koncerten er Ras Money klar bag pulten til at sætte gang i dansegulvet, som er åbent til 02!

 

 

Om filmen  ‘I Got Words’:

Malk de Koijn, Raske Penge, L.O.C og Jonny Hefty. De første år af 00’erne var en gylden tid for dansk rap. Og nu er der gået 20 år siden norske Runar Gudnason samlede et kamera op i Aalborg og begyndte at filme det boomende rapmiljø i den nordjyske hovedstad, inden han rejste tilbage til Norge og blev en kendt rapper. Filmen blev aldrig færdig, men nu har Runar fundet de gamle spoler frem igen, og med underspillet humor og norsk selvironi besøger han sine gamle ungdomsvenner og trækker linjerne op fra sin ungdom og til i dag, hvor hans voksne søn bor i Købenahvn og selv laver musik i soveværelset. ’I Got Words’ er en veldrejet, personlig fortælling om rim, rap, rytme og lyde – og om livet og alt det andet.

 

AFTENENS PROGRAM

19.45: Dørene åbner
20.15: Velkomst
20.20: Filmvisning
21.50 : Q&A med de medvirkende
23.30: Pause
23.00: Koncert med Jonny Hefty, Jøden og DJ Static
23.30: DJ-set med Raske Penge
00 – 02: Dansegulv med DJ Thomas Tvivl.

 

SE FILMENS TRAILER

 

Bedste hilsner CPH:DOX og Absalon

 

 

PRAKTISK INFO

Pris: 150 kr. for film, koncert og fest / 50 kr. for koncert + fest – køb billet til koncert her

OBS. Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest <3