Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: BABY HÅND- OG FODAFTRYK I KERAMIK
torsdag 20 jun 2024

BABY HÅND- OG FODAFTRYK I KERAMIK

10:00 - 12:00 Børnehaven 3. sal 250 kr. for et aftryk

Kom og lav et aftryk af din babys lille hånd og fod i keramik ❤ Det tager ikke lang tid og er slet ikke svært.
Vi forbereder en plade af ler, som du kan lave aftryk i. Derefter kan du bruge stempler til fx at skrive navn og alder og skære lerpladen i en form, du kan lide.

Efter workshoppen bliver pladerne brændt. Der kan gå mellem en til tre uger før du kan hente dit færdige aftryk i keramik. Vi sender en mail, når det er klar til at blive hentet. Aftrykket bliver lidt mindre efter det er brændt.

 


PRAKTISK INFO

Workshoppen er for babyer, der er mellem to og en halv måned til et år gammel.

Kig forbi mellem kl. 10:00-11:30, så vi kan afslutte kl. 12:00. Det tager omkring 15-30 minutter at lave aftrykket. Vi hjælper med at lave aftrykket. Prisen inkluderer materialer og brænding. Det er 250 kr. for et aftryk. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset.

Keramikværkstedet ligger på 3. sal i lokalet ’Børnehaven’ i Folkehuset Absalon. Der er ikke elevator. Du kommer der op ad trappen ved baren.

Vi råder dig til at deltage i workshoppen med en baby der er mindst to en halv måned gammel.

OBS: Husk at tjekke datoerne, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato. Hvis I er forhindret i at komme eller syge så kan du give pladsen til en anden eller sælge billetten videre.

Det er ikke muligt at parkere barnevogne indendørs i Absalon. Indgangen skal holdes fri af hensyn til brandsikkerhed og der kan ikke holde vogne i salen.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig og din baby!