Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 03 sep 2022

Afrobeats Party

21:00 - 2:00

Flere gange har vi fyldt salen med afrobeats og lørdag den 3. sep. gør vi det igen!
 

DJ MOF!YAH er klar til at sætte brandvarme rytmer sammen med den kvindelige skandinaviske DJ Melika (SE). De bl.a. vil fyre op for Burna Boy, WizKid og Tekno.

 

Afrobeats er en vestafrikansk musikgenre som blander genrer som hiphop, dancehall, soca, R&B m.m. Genren har sin oprindelse i Nigeria, Ghana og Storbritannien i 00’erne og 10’erne. Afrobeats henter også inspiration fra genren ”Afrobeat” og Fela Kuti i 60’erne og 70’erne.

 

DJ MOF!YAH (DK)
DJ MOF!YAH har bragt varme toner til mange dansegulve i Danmark og Sverige. Hun har bl.a spillet på Distortion, Vega, Copenhagen Pride, P3 Din Gata og har opvarmet for UK rapperen Ms Banks og DK rapperen FVN.

 

Mof!yah bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Hip Hop, R&B og Reggaeton.

 

DJ Melika (SE)
DJ Melika er kendt fra den succesfulde svenske hiphop-blog “Duvetinte” og har i mange år haft succes inden for urban-genren og er en af Stockholms hårdest arbejdende DJs. Melika har taget Stockholms klubscene med storm med brandvarme tracks, klare mixes og det bedste fra både svenske og udenlandske hiphop-artister.

 

 

UNLOCK CREW (DK)
Inspireret af rødderne fra flere afrikanske dansestilarter, bringer Unlocked Crew altid glæde og energi op på scenen. Som det første afrodansecrew i Danmark brænder de for at dele afrodansens sjæl og kultur samt at sætte dansestilen på landkortet i Skandinavien.

 

Unlocked Crew har optrådt for Diamond Platnumz, JJ Paulo, Zetblack og Joanity samt Distortion og Afrobeat Vibration.

 

Vi glæder os!
Absalon & DJ MOF!YAH

 

Billetpris: 100 kr.
Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤