Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
fredag 29 sep 2023

Afrobeats Party

21:00 - 23:55

DJ MOF!YAH er klar til igen at spille brandvarme rytmer hele aftenen. Du kan glæde dig til at danse til bl.a. Burna Boy, WizKid og Tekno.
 

Afrobeats er en vestafrikansk musikgenre som blander genrer som hiphop, dancehall, soca, R&B m.m. Genren har sin oprindelse i Nigeria, Ghana og Storbritannien i 00’erne og 10’erne. Afrobeats henter også inspiration fra genren ”Afrobeat” og Fela Kuti i 60’erne og 70’erne.

 

DJ MOF!YAH (RW/DK)

DJ MOF!YAH er en kvindelig afro DJ som har bragt varme toner på adskillige dansegulve, både i Danmark og Sverige. Hun har bl.a spillet på Distortion, Vega, Copenhagen Pride, P3 Din Gata, Stagebox, Pumpehuset og har opvarmet for CKay, Tayc, Diamond Platnumz, DJ Maphorisa, TxC, L.A.X., Ms Banks og FVN. Hun bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Hip Hop, R&B og Reggaeton. 

 

DJ LEMAIN (MA/SE)

Lemain er en DJ helt fra Göteborg, der skaber en fængende stemning ved hjælp af de hotteste og nyeste Afrobeats sange!

Lemain har delt scene med store svenske kunstnere som Ison o Fille, Dani M men også for internationale kunstnere som Chris Martin, A-Star, SkiiBii, RAY BLK, B Young, Dj Tunez, 1da banton mm.

 

CLOVIS (BI/DK)

Den burundiske afrobeats-sanger Clovis, får dansegulvet til at brænde, og sparker enhver fest i gang med noget lækkert afrobeats musik, dans og energi. Clovis har base i Danmark og har en række forskellige færdigheder, hvoraf nogle er tydelige i hans musik. Han begyndte sin liveoptrædens karriere efter at være blevet hyret til en turné i Indien, hvor han desuden gav en optræden foran et publikum på 15.000 mennesker på en festival. Siden da har Clovis vundet manges hjerter og udrettet mange vidunderlige ting, blandt andet en MTV-basedebut i Nigeria. 

 

PROGRAM

21.00: DJ Mof!yah og DJ Lemain sørger for gode vibes

00.00: Clovis (Live performance)

00.15: DJ Mof!yah og DJ Lemain sørger for gode vibes

02.00: Tak for i aften. 

 

Vi glæder os!
Absalon & DJ MOF!YAH

 

Billetpris: 100 kr.
Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤