Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
lørdag 03 feb 2024

Afrobeats Party

21:00 - 23:55

DJ MOF!YAH er klar til igen at spille brandvarme rytmer hele aftenen. Du kan glæde dig til at danse til bl.a. Burna Boy, WizKid og Tekno.
 

Afrobeats er en vestafrikansk musikgenre som blander genrer som hiphop, dancehall, soca, R&B m.m. Genren har sin oprindelse i Nigeria, Ghana og Storbritannien i 00’erne og 10’erne. Afrobeats henter også inspiration fra genren ”Afrobeat” og Fela Kuti i 60’erne og 70’erne.

 

DJ MOF!YAH (DK)
DJ MOF!YAH er en kvindelig afro DJ som har bragt varme toner på adskillige dansegulve i Danmark, Sverige, Norge og Schweiz. Hun har bl.a spillet på Roskilde Festival, Distortion, Copenhagen Pride, North Side, P3 Din Gata, Nibe Festival og har opvarmet for CKay, Omah Lay, Tayc, Diamond Platnumz, DJ Maphorisa, L.A.X., TxC, Ms Banks og FVN. Hun bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Amapiano, Hip Hop, R&B og Reggaeton.
DJ WALLY (UK)
DJ Wally er en international DJ specialet i Afro caribisk musik. Med base i Storbritannien men er oprindeligt fra Paris, Frankrig. Fra Afrobeats til Dancehall, Soca til Amapiano eller urban musik, kommer han med musikalske variationer der underholder et hvert publikum. Han har spillet til ikoniske begivenheder/steder i hele Europa: Metropolis, Dock Pullman (France) O2 Academy, Motion, Notting Hill Carnival (UK) Afro Nation after parties, Altice Arena (Portugal) Sfinks Festival, Dyoukes Club (Belgien). DJ Wally har supportet og arbejdet med store kunstnere i den afrikanske/caribiske scene: Dadju, Naza, Valiant, Afro B, Elephant Man, DBN GOGO, Kojo Funds for at nævne et par stykker. Han er også officiel DJ for A-Star, kendt som Kongen af Afro Dance, som han har turneret verden over (Australien, Qatar, Congo, Canada, Europa) de seneste par år.
PROGRAM
21.00: DJ Mof!yah og DJ Wally sørger for gode vibes
02.00: Tak for i aften.
Vi glæder os!
Absalon & DJ MOF!YAH
PRAKTISK INFO:

Billetpris: 100 kr.
Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤